"HEUR:Trojan.MSIL.Agent.gen" nedir?

Böyle bir şeyin temiz olacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle yama uygulamasında bulunmuş bu dosya.
Anti-Virüs'lerin tehdit olarak gördüğü ama tehdit olmayan şeyler var doğrudur ben çok yaşadım, ama böyle basit bir yama programının tehdit olarak algılanması biraz garip ve arkadaşın yaptığı açıklama 0% gerçekçi geldi bana, çünkü bomboş bir uygulama bile yapsak Anti-Virüs'ler hata veriyor falan demiş halbuki öyle bir şey yok, hani teknik bir şekilde dese şöyledir böyledir anlarım da bu bildiğin belli yani niyeti.
Benim tavsiyem yamaya dair ne varsa silin ayrıyeten güzel bir virüs taraması yaptırın.

Yamayı kurup direk .exe yi silsem ne olur? YouTube'da merlinin kazanında vs. paylaşılmış çünkü. Evet zararlı diyorsunuz ama yani.

Exe'yi kurduktan sonra iş işten geçmiş olur. Exe'yi sonradan silsen de fayda etmez çünkü exe yapacağını yapmış oluyor.
Eğer yama dosyalarını bulabiliyorsan bul oyun dosyalarıyla falan değiştirme oluyor o işlemi sen yap.
Belki de hiçbir sıkıntısı yoktur ama bilemeyiz yani.

Evet yani az bilgi vermiş güven olursa oldu olmazsa olmadı gibi diyor.

"Daha teknik açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın? Bomboş bır uygulamada dosyaları değiştiren bir trojanin bulunması garip geldi." şöyle bir soru sordum ne cevap verecek bakalım.

Bu dosyaların değiştirilme olayını nasıl anlarım herhangi bir belirti yok cunku?

Yama oyun dosyalarıyla oynayabilir evet onun içindir belki ama bu virüs sadece dosya falan değiştirmiyor araştırdığım kadarıyla.

Burada aklıma takılan neden önceden av im bulamadı bu virüsü acaba her zaman vardida av mi anlayamıyor du?

Ha bir de Merlin'in kazanı'nda paylaşılmış demişsin eğer gerçekten sitedeyse, yani böyle Discord'da onun bunun elinden aldığın bir dosya değilse büyük ihtimal temizdir, virüslü bir dosyayı siteye koyacaklarını sanmam. Ama dikkat et birisinden mesaj olarak ya da link olarak değil de kendin siteye girip öyle bularak indir, yoksa yine de kandırabilirler sana DC'den link atacağım der dosya kendi yüklediği dosya çıkar.
Burada aklıma takılan neden önceden av im bulamadı bu virüsü acaba her zaman vardida av mi anlayamıyor du?
Av virüsü ya indirdiğinde ya da açtığında bulur. Şu an ne yaptın da buldu ? Ya da önceden ne yapmadın ?

Önceden CoD4MW Remastered için indirdim ve kurdum yamayı hiçbir sorun yok idi. Bugün CoD wwıı için yamaya bakacaktım. Guncelleme gelmiş guncelledim ardından Kaspersky direk sildi tekrar indirdim yine sildi.
İndirdikten sonra sildigi exe dosyasını buradan indirdim kendi siteleri.

Program nasıl bir şey ? İçinde başka oyunlarda mı var yoksa ww2 için tekrardan mı indirdin. İndirdiysen öncekiyle aynı program mı ?

Program nasıl bir şey? İçinde başka oyunlarda mı var yoksa WW2 için tekrardan mı indirdin. İndirdiysen öncekiyle aynı program mı?

CoD Advanced warfare var onuda buradan kurdum başka CoD karda var fazladan 1 2 oyun da aynı program arayüz vs.
Buradaki oyunlar var Ghosts tuda buradan yaptim.
Ghosts da emin değilim nereden indirdim.

Evet başka konulara baktım, basit bir yama programı değilmiş
Güvenilir duruyor, eğer bir sıkıntısı olursa duyan olurdu zaten ve Dcdekiler büyük ihtimalle hani başkaları da senin gibi sorduğu için normal bir cevap vermiş olabilirler.
Programı da indirdim güzel programmış.
Ama yine de dikkatli olmak gerekir ileride bir sıkıntı olursa bilgisayarda aklında bulunsun yani ihtimal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…