Y Yehoshua Zeptopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #11 Windows Güvenliği dedi: Raporu incelediğimde, temizlenemeyen dosyalar gördüm. Dosyaları manuel olarak temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Uğraşmamak adına format yolunu tercih ettik.
Windows Güvenliği dedi: Raporu incelediğimde, temizlenemeyen dosyalar gördüm. Dosyaları manuel olarak temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Uğraşmamak adına format yolunu tercih ettik.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.751 Çözümler 27 17 Kasım 2023 #12 Yehoshua dedi: Teşekkür ederim. Uğraşmamak adına format yolunu tercih ettik. Genişletmek için tıkla... Kaspersky açıksa böyle USB virüslerini havada karada engeller yüklenmeden siler USB'yi de temizler yani şu an hem PC hem USB temizdir. Yehoshua dedi: Teşekkür ederim. Uğraşmamak adına format yolunu tercih ettik. Genişletmek için tıkla... Neden Malwarebytes kullanmadınız o da bulurdu 30 dk ila 1 saat arası sürüyor.
Yehoshua dedi: Teşekkür ederim. Uğraşmamak adına format yolunu tercih ettik. Genişletmek için tıkla... Kaspersky açıksa böyle USB virüslerini havada karada engeller yüklenmeden siler USB'yi de temizler yani şu an hem PC hem USB temizdir. Yehoshua dedi: Teşekkür ederim. Uğraşmamak adına format yolunu tercih ettik. Genişletmek için tıkla... Neden Malwarebytes kullanmadınız o da bulurdu 30 dk ila 1 saat arası sürüyor.
Y Yehoshua Zeptopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #13 Mucize Kartal dedi: Kaspersky açıksa böyle USB virüslerini havada karada engeller yüklenmeden siler USB'yi de temizler yani şu an hem PC hem USB temizdir. Neden Malwarebytes kullanmadınız o da bulurdu 30 dk ila 1 saat arası sürüyor. Genişletmek için tıkla... Onunla da tam tarama yaptım ama sanırım gereksiz evhamdan içim rahat etmedi, format da atalım kuşkum kalmasın dedim.
Mucize Kartal dedi: Kaspersky açıksa böyle USB virüslerini havada karada engeller yüklenmeden siler USB'yi de temizler yani şu an hem PC hem USB temizdir. Neden Malwarebytes kullanmadınız o da bulurdu 30 dk ila 1 saat arası sürüyor. Genişletmek için tıkla... Onunla da tam tarama yaptım ama sanırım gereksiz evhamdan içim rahat etmedi, format da atalım kuşkum kalmasın dedim.