McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #11 Fıratt10 dedi: Avast çok başarılı bir AV değil ki. Niye şaşırdınız? @McMonkey Genişletmek için tıkla... Bastım hocam tekrar tarama yapıyorum sonucu yazarım. 553974 dedi: Arşivi sil deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde net silinir mi?
Fıratt10 dedi: Avast çok başarılı bir AV değil ki. Niye şaşırdınız? @McMonkey Genişletmek için tıkla... Bastım hocam tekrar tarama yapıyorum sonucu yazarım. 553974 dedi: Arşivi sil deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şekilde net silinir mi?
OxygenLynx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #12 Fıratt10 dedi: Avast çok başarılı bir av değil ki. Niye şaşırdınız? @McMonkey Genişletmek için tıkla... Avast bana göre çok iyi aynı anda 4 virüsü ablamın bilgisayarından sildiğini hatırlıyorum
Fıratt10 dedi: Avast çok başarılı bir av değil ki. Niye şaşırdınız? @McMonkey Genişletmek için tıkla... Avast bana göre çok iyi aynı anda 4 virüsü ablamın bilgisayarından sildiğini hatırlıyorum
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 McMonkey dedi: Bastım hocam tekrar tarama yapıyorum sonucu yazarım. Hocam bu şekilde net silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam garantiyee almak için dediğimi yapın. Garanti silersiniz.
McMonkey dedi: Bastım hocam tekrar tarama yapıyorum sonucu yazarım. Hocam bu şekilde net silinir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam garantiyee almak için dediğimi yapın. Garanti silersiniz.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #14 McMonkey dedi: Hocam bu şekilde net silinir mi? Genişletmek için tıkla... Arşivi sil dedikten sonra dosya konumunu tekrar kontrol edin. Eğer dosya yoksa silinmiş demektir.
McMonkey dedi: Hocam bu şekilde net silinir mi? Genişletmek için tıkla... Arşivi sil dedikten sonra dosya konumunu tekrar kontrol edin. Eğer dosya yoksa silinmiş demektir.
McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #15 celalfe dedi: Hocam garantiyee almak için dediğimi yapın. Garanti silersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam üşenip arşivi sil dedim umarım sorun olmaz.
celalfe dedi: Hocam garantiyee almak için dediğimi yapın. Garanti silersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam üşenip arşivi sil dedim umarım sorun olmaz.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #16 McMonkey dedi: Hocam üşenip arşivi sil dedim umarım sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna bakın tekrar gitmiş mi diye.
McMonkey dedi: Hocam üşenip arşivi sil dedim umarım sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna bakın tekrar gitmiş mi diye.
McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #17 Fıratt10 dedi: Arşivi sil dedikten sonra dosya konumunu tekrar kontrol edin. Eğer dosya yoksa silinmiş demektir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, teşekkürler.
Fıratt10 dedi: Arşivi sil dedikten sonra dosya konumunu tekrar kontrol edin. Eğer dosya yoksa silinmiş demektir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, teşekkürler.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #18 McMonkey dedi: Sağolun hocam, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Karantina bölümünden de silin zararlıyı.
McMonkey dedi: Sağolun hocam, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Karantina bölümünden de silin zararlıyı.
McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #19 Fıratt10 dedi: Dosya konumuna bakın tekrar gitmiş mi diye. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, gitmiş. Fıratt10 dedi: Rica ederim. Karantina bölümünden de silin zararlıyı. Genişletmek için tıkla... Karantinadan da sildim. Birşey olursa yazarım yeniden teşekkürler.
Fıratt10 dedi: Dosya konumuna bakın tekrar gitmiş mi diye. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, gitmiş. Fıratt10 dedi: Rica ederim. Karantina bölümünden de silin zararlıyı. Genişletmek için tıkla... Karantinadan da sildim. Birşey olursa yazarım yeniden teşekkürler.
TechnoWin24 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 122 Çözümler 2 Yer Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9I Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #20 OxygenLynx dedi: Avast deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben olsam saçma sapan sitelerde reklam olarak çıkan bir antivirüsü indirmezdim
OxygenLynx dedi: Avast deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben olsam saçma sapan sitelerde reklam olarak çıkan bir antivirüsü indirmezdim