Megatronys Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Kaspersky'ya tarama yaptırdım ve karantina bölümünde bununla karşılaştım. Tehlikeli mi? Rica ediyorum yardım edin. Bu tarz konular içimi çok kemiriyor.
Kaspersky'ya tarama yaptırdım ve karantina bölümünde bununla karşılaştım. Tehlikeli mi? Rica ediyorum yardım edin. Bu tarz konular içimi çok kemiriyor.
TechnoWin24 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 109 Çözümler 1 Yer Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9I Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #2 Zararlı bir siteye girmişsiniz otomatik virüs indirmesi yapmaya çalışmış, Kaspersky ise engellemiş. Yol kısmındaki klasör, tarayıcınızın klasörü ise doğrudur.
Zararlı bir siteye girmişsiniz otomatik virüs indirmesi yapmaya çalışmış, Kaspersky ise engellemiş. Yol kısmındaki klasör, tarayıcınızın klasörü ise doğrudur.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.174 Makaleler 5 Çözümler 264 24 Mayıs 2025 #3 Hile yazılımı mı kurdunuz?
Megatronys Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #4 TechnoWin24 dedi: Zararlı bir siteye girmişsiniz otomatik virüs indirmesi yapmaya çalışmış, Kaspersky ise engellemiş. Yol kısmındaki klasör, tarayıcınızın klasörü ise doğrudur. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaptım sadece GoodbyeDPI çıktı onun dışında bir şey çıkmadı sorun olur mu? Sakuya Izayoi dedi: Hile yazılımı mı kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Ne gibi mesela @TechnoWin24 Son düzenleme: 24 Mayıs 2025
TechnoWin24 dedi: Zararlı bir siteye girmişsiniz otomatik virüs indirmesi yapmaya çalışmış, Kaspersky ise engellemiş. Yol kısmındaki klasör, tarayıcınızın klasörü ise doğrudur. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaptım sadece GoodbyeDPI çıktı onun dışında bir şey çıkmadı sorun olur mu? Sakuya Izayoi dedi: Hile yazılımı mı kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Ne gibi mesela @TechnoWin24
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.174 Makaleler 5 Çözümler 264 24 Mayıs 2025 #5 Megatronys dedi: Ne gibi mesela Genişletmek için tıkla... Herhangi biri.
Megatronys Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #6 Sakuya Izayoi dedi: Herhangi biri. Genişletmek için tıkla... Hile yazılımı derken anlamadım yani oyun hilesi gibi bişeyse hayır goodbyedpi var o sayiliyorsa
Sakuya Izayoi dedi: Herhangi biri. Genişletmek için tıkla... Hile yazılımı derken anlamadım yani oyun hilesi gibi bişeyse hayır goodbyedpi var o sayiliyorsa
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.174 Makaleler 5 Çözümler 264 24 Mayıs 2025 #7 DPI dışında bir şey yok ise şayet endişe duymanıza gerek yok bence.
Megatronys Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: DPI dışında bir şey yok ise şayet endişe duymanıza gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim yinede size ekran görüntüsü atayım Sakuya Izayoi dedi: DPI dışında bir şey yok ise şayet endişe duymanıza gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-24 154513.png 70,7 KB · Görüntüleme: 13
Sakuya Izayoi dedi: DPI dışında bir şey yok ise şayet endişe duymanıza gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim yinede size ekran görüntüsü atayım Sakuya Izayoi dedi: DPI dışında bir şey yok ise şayet endişe duymanıza gerek yok bence. Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.174 Makaleler 5 Çözümler 264 24 Mayıs 2025 #9 Bu tarz yazılımlar kendilerini ağa enjekte ediyor diye biliyorum. Resmi sitesinden indirdiniz değil mi?
Bu tarz yazılımlar kendilerini ağa enjekte ediyor diye biliyorum. Resmi sitesinden indirdiniz değil mi?
Megatronys Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Bu tarz yazılımlar kendilerini ağa enjekte ediyor diye biliyorum. Resmi sitesinden indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet resmi siteden indirdim discorda erişebilmek için açık uçlu yazılım olduğu için sorun yaratmaz diye düşündüm öyle değilmi
Sakuya Izayoi dedi: Bu tarz yazılımlar kendilerini ağa enjekte ediyor diye biliyorum. Resmi sitesinden indirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet resmi siteden indirdim discorda erişebilmek için açık uçlu yazılım olduğu için sorun yaratmaz diye düşündüm öyle değilmi