P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Merhabalar. D3dgear ekran kayıt programında video Codec'ini görseldeki gibi seçince görünen hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021
Merhabalar. D3dgear ekran kayıt programında video Codec'ini görseldeki gibi seçince görünen hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #2 Başka codec seç. Artı 0 Eksi
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 ArchBtw dedi: Başka codec seç. Genişletmek için tıkla... Bunu seçmem gerekiyor diğerleri istediğim sonucu vermiyor. Artı 0 Eksi
ArchBtw dedi: Başka codec seç. Genişletmek için tıkla... Bunu seçmem gerekiyor diğerleri istediğim sonucu vermiyor.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #4 pofuduk4 dedi: Bunu seçmem gerekiyor diğerleri istediğim sonucu vermiyor. Genişletmek için tıkla... Gerekli yazılım yok ya da GPU tarafından desteklenmiyor. Artı 0 Eksi
pofuduk4 dedi: Bunu seçmem gerekiyor diğerleri istediğim sonucu vermiyor. Genişletmek için tıkla... Gerekli yazılım yok ya da GPU tarafından desteklenmiyor.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #5 pofuduk4 dedi: Bunu seçmem gerekiyor diğerleri istediğim sonucu vermiyor. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor ya da ekstra olarak o Codec'i kurman gerekiyor Artı 0 Eksi
pofuduk4 dedi: Bunu seçmem gerekiyor diğerleri istediğim sonucu vermiyor. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor ya da ekstra olarak o Codec'i kurman gerekiyor
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #6 mike_wazowski_bruh dedi: Desteklemiyor ya da ekstra olarak o Codec'i kurman gerekiyor Genişletmek için tıkla... teşşekkür ederim ArchBtw dedi: Gerekli yazılım yok ya da GPU tarafından desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... mike_wazowski_bruh dedi: Desteklemiyor ya da ekstra olarak o Codec'i kurman gerekiyor Genişletmek için tıkla... teşşekkür ederim Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Desteklemiyor ya da ekstra olarak o Codec'i kurman gerekiyor Genişletmek için tıkla... teşşekkür ederim ArchBtw dedi: Gerekli yazılım yok ya da GPU tarafından desteklenmiyor. Genişletmek için tıkla... mike_wazowski_bruh dedi: Desteklemiyor ya da ekstra olarak o Codec'i kurman gerekiyor Genişletmek için tıkla... teşşekkür ederim
utku5139 Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #7 pofuduk4 dedi: teşşekkür ederim teşşekkür ederim Genişletmek için tıkla... çözebildinmi Artı 0 Eksi
KS KS P pofuduk4 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #8 utku5139 dedi: çözebildinmi Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımla alakalı onu desteklemediği için o hatayı alıyordum. Bu programı bıraktım onun yerine obs i kullanıyorum daha iyi. D3 programı ekran kaydı alırken gecikme sorunları yaşatıyordu bana. Artı 0 Eksi
utku5139 dedi: çözebildinmi Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımla alakalı onu desteklemediği için o hatayı alıyordum. Bu programı bıraktım onun yerine obs i kullanıyorum daha iyi. D3 programı ekran kaydı alırken gecikme sorunları yaşatıyordu bana.