Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 23 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Kali Linux öğrenmeye çalışıyorum VirtualBox üzerinden. Hexchatteki bilgili arkadaşlardan bir şeyler öğrenmek amacım ancak bu platform güvenilir midir? Bildiğiniz güvenilir sunucular varsa önerir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar Kali Linux öğrenmeye çalışıyorum VirtualBox üzerinden. Hexchatteki bilgili arkadaşlardan bir şeyler öğrenmek amacım ancak bu platform güvenilir midir? Bildiğiniz güvenilir sunucular varsa önerir misiniz? Teşekkürler.
lantana Picopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black Kasa: MSI MAG FORGE M100A PSU: MSI MAG A550BN 550W Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Monitör: MSI G2422 Ram: GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz SSD: Western Digital Black 1TB CPU: AMD Ryzen 5600 Soğutucu: DeepCool AK400 Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #2 Güvenlidir, ben size Matrix de öneririm. Matrix Client'i olan Element'e göz atabilirsiniz. Element | Secure collaboration and messaging
Güvenlidir, ben size Matrix de öneririm. Matrix Client'i olan Element'e göz atabilirsiniz. Element | Secure collaboration and messaging
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 23 Ekim 2023 #3 lantana dedi: Güvenlidir, ben size Matrix de öneririm. Matrix Client'i olan Element'e göz atabilirsiniz. Element | Secure collaboration and messaging Genişletmek için tıkla... lantana dedi: Güvenlidir, ben size Matrix de öneririm. Matrix Client'i olan Element'e göz atabilirsiniz. Element | Secure collaboration and messaging Genişletmek için tıkla... EntropyNet nasıldır peki bilginiz var mı
lantana dedi: Güvenlidir, ben size Matrix de öneririm. Matrix Client'i olan Element'e göz atabilirsiniz. Element | Secure collaboration and messaging Genişletmek için tıkla... lantana dedi: Güvenlidir, ben size Matrix de öneririm. Matrix Client'i olan Element'e göz atabilirsiniz. Element | Secure collaboration and messaging Genişletmek için tıkla... EntropyNet nasıldır peki bilginiz var mı
lantana Picopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black Kasa: MSI MAG FORGE M100A PSU: MSI MAG A550BN 550W Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Monitör: MSI G2422 Ram: GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz SSD: Western Digital Black 1TB CPU: AMD Ryzen 5600 Soğutucu: DeepCool AK400 Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Puppa40 dedi: EntropyNet nasıldır peki bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadım, bir fikrim yok açıkçası.
Puppa40 dedi: EntropyNet nasıldır peki bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadım, bir fikrim yok açıkçası.
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 23 Ekim 2023 #5 lantana dedi: Daha önce kullanmadım, bir fikrim yok açıkçası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Ekim 2023 #6 Hexchat güvenli de asıl önemli olan bağlandığınız sunucu.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 23 Ekim 2023 #7 Güvenlidir fakat neden Kali kullanıyorsunuz? Eğer ev kullanıcısı falansanız Linux Mint Cinnamon iş görecektir.
Güvenlidir fakat neden Kali kullanıyorsunuz? Eğer ev kullanıcısı falansanız Linux Mint Cinnamon iş görecektir.
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 23 Ekim 2023 #8 388526 dedi: Güvenlidir fakat neden Kali kullanıyorsunuz? Eğer ev kullanıcısı falansanız Linux Mint Cinnamon iş görecektir. Genişletmek için tıkla... Siber güvenlik öğrenmek için kullanıyorum. Nizel G dedi: Hexchat güvenli de asıl önemli olan bağlandığınız sunucu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ayrıca sadece root olarak giriş yaptığımda bütün sunucular gözüküyor. Normal kullanıcı olarak giriş yapınca gözükmüyor nedense.
388526 dedi: Güvenlidir fakat neden Kali kullanıyorsunuz? Eğer ev kullanıcısı falansanız Linux Mint Cinnamon iş görecektir. Genişletmek için tıkla... Siber güvenlik öğrenmek için kullanıyorum. Nizel G dedi: Hexchat güvenli de asıl önemli olan bağlandığınız sunucu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ayrıca sadece root olarak giriş yaptığımda bütün sunucular gözüküyor. Normal kullanıcı olarak giriş yapınca gözükmüyor nedense.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 23 Ekim 2023 #9 Hexchat bir IRC istemcisidir. IRC sunucularıa bağlanarak insanlarla mesajlaşabiliyiyorsunuz. Güvenli olup olmaması bağlandığınız sunucudakilerin güvenilirliğine bağlı.
Hexchat bir IRC istemcisidir. IRC sunucularıa bağlanarak insanlarla mesajlaşabiliyiyorsunuz. Güvenli olup olmaması bağlandığınız sunucudakilerin güvenilirliğine bağlı.