Hextech sandığı alınamıyor

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Merhaba ben Hextech sandğı almak için s alıyorum ama bazen veriyor bazen vermiyor. Neden olabilir? Bu sezon kazanmadığım şampiyonalarla oynuyorum vermesi lazım değil mi normalde?

Merhaba ben Hextech sandğı almak için s alıyorum ama bazen veriyor bazen vermiyor. Neden olabilir? Bu sezon kazanmadığım şampiyonalarla oynuyorum vermesi lazım değil mi normalde?
Hocam belirli bir sandık kazanma limiti var diye biliyorum. Oyun içinden profilinize girip bu limiti görebilirsiniz.

Profiline gir sol altta sandık hakkın var eğer hakkın kalmamışsa üstüne gel ne zaman geleceği yazıyor.

Ayda 4 ya da 5 tane kazanma hakkın var. O şampiyonla kazanmamış olsan bile diğerleri ile kazandıysan vermiyor.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…