H Hocambdaloloynuyor Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 35 26 Nisan 2021 #1 Başlıktan gördüğünüz üzere Hexxit mod paketi 1.12.2 için Forge mu, yoksa Fabric midir?
Çözüm 4 4 448762 26 Nisan 2021 Sorunu biraz daha açar mısın hiçbir şey anlamadım çünkü. Hangi mod paketinden bahsediyorsun, eğer bundansa forge ile kuruluyor diye biliyorum. Hexxit Updated Unofficial Updated Modpack for Hexxit 2.0M Downloads | Modpacks www.curseforge.com
Sorunu biraz daha açar mısın hiçbir şey anlamadım çünkü. Hangi mod paketinden bahsediyorsun, eğer bundansa forge ile kuruluyor diye biliyorum. Hexxit Updated Unofficial Updated Modpack for Hexxit 2.0M Downloads | Modpacks www.curseforge.com
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #2 Technic Launcher? Artı 0 Eksi
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 26 Nisan 2021 #3 Sorunu biraz daha açar mısın hiçbir şey anlamadım çünkü. Hangi mod paketinden bahsediyorsun, eğer bundansa forge ile kuruluyor diye biliyorum. Hexxit Updated Unofficial Updated Modpack for Hexxit 2.0M Downloads | Modpacks www.curseforge.com Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu biraz daha açar mısın hiçbir şey anlamadım çünkü. Hangi mod paketinden bahsediyorsun, eğer bundansa forge ile kuruluyor diye biliyorum. Hexxit Updated Unofficial Updated Modpack for Hexxit 2.0M Downloads | Modpacks www.curseforge.com
KS KS H Hocambdaloloynuyor Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 35 26 Nisan 2021 #4 448762 dedi: Sorunu biraz daha açar mısın hiçbir şey anlamadım çünkü. Hangi mod paketinden bahsediyorsun, eğer bundansa Forge ile kuruluyor diye biliyorum. Hexxit Updated Unofficial Updated Modpack for Hexxit 2.0M Downloads | Modpacks www.curseforge.com Genişletmek için tıkla... Evet kanka bu,sadece Forge mi fabric mi diye sordum teşekkürler Artı 0 Eksi
448762 dedi: Sorunu biraz daha açar mısın hiçbir şey anlamadım çünkü. Hangi mod paketinden bahsediyorsun, eğer bundansa Forge ile kuruluyor diye biliyorum. Hexxit Updated Unofficial Updated Modpack for Hexxit 2.0M Downloads | Modpacks www.curseforge.com Genişletmek için tıkla... Evet kanka bu,sadece Forge mi fabric mi diye sordum teşekkürler
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #5 2'si çok farklı şeyler. Artı 0 Eksi
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #6 Hocambdaloloynuyor dedi: Başlıktan gördüğünüz üzere Hexxit mod paketi 1.12.2 için Forge mu, yoksa Fabric midir? Genişletmek için tıkla... Modu yüklerken yazması lazım forge/fabric diye. Ona göre seçim yapın. Artı 0 Eksi
Hocambdaloloynuyor dedi: Başlıktan gördüğünüz üzere Hexxit mod paketi 1.12.2 için Forge mu, yoksa Fabric midir? Genişletmek için tıkla... Modu yüklerken yazması lazım forge/fabric diye. Ona göre seçim yapın.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #7 Hexxit Forge kullanıyor. Artı 0 Eksi