ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 24 Kasım 2022 #31 Bu konu hakkında ücretli danışmanlık hizmeti almak istiyor. Ayrıca bilgisayarımıda hızlandırmak. (!)
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #32 Garip garip sorular sormayın la akşam akşam. Olabilir aslında. Ama ben şu an şuursuzum. Uykum var. Ve sen beni lafa tuttun . Ama önce "bilinç nedir? " düşünmek lazım.
Garip garip sorular sormayın la akşam akşam. Olabilir aslında. Ama ben şu an şuursuzum. Uykum var. Ve sen beni lafa tuttun . Ama önce "bilinç nedir? " düşünmek lazım.
Doğuhan_61 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RX 6750XT 16 GB RAM 512 GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #33 Gerçek dediğimiz şeyin ne olduğundan "tam olarak" nasıl emin olabiliriz ki?
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #34 thinking dedi: Bilinc dediginiz şey gercekten var midir yoksa hepimiz yonetiliyor muyuz gercekten ozgur irademiz var mi biz sectigimizi zannediyoruz gercekten biz mi karar veriyoruz? Genişletmek için tıkla... Özgür irademiz yok, biz seçmiyoruz içimizdeki seçiyor.
thinking dedi: Bilinc dediginiz şey gercekten var midir yoksa hepimiz yonetiliyor muyuz gercekten ozgur irademiz var mi biz sectigimizi zannediyoruz gercekten biz mi karar veriyoruz? Genişletmek için tıkla... Özgür irademiz yok, biz seçmiyoruz içimizdeki seçiyor.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 10 Aralık 2022 #35 Tavuk sote dedi: Özgür irademiz yok, biz seçmiyoruz içimizdeki seçiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında düşünürken de beynin ile düşünüyorsun. Hareket ederken de aslında beynin karar veriyor. Yani özetle insan ve beyin aslında aynı şey.
Tavuk sote dedi: Özgür irademiz yok, biz seçmiyoruz içimizdeki seçiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında düşünürken de beynin ile düşünüyorsun. Hareket ederken de aslında beynin karar veriyor. Yani özetle insan ve beyin aslında aynı şey.
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #36 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Aslında düşünürken de beynin ile düşünüyorsun. Hareket ederken de aslında beynin karar veriyor. Yani özetle insan ve beyin aslında aynı şey. Genişletmek için tıkla... Ama biz beyin değiliz, bizi yöneten beyin. Beyin bize ait değil, o bizim beynimiz değil.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Aslında düşünürken de beynin ile düşünüyorsun. Hareket ederken de aslında beynin karar veriyor. Yani özetle insan ve beyin aslında aynı şey. Genişletmek için tıkla... Ama biz beyin değiliz, bizi yöneten beyin. Beyin bize ait değil, o bizim beynimiz değil.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 10 Aralık 2022 #37 Tavuk sote dedi: Ama biz beyin değiliz, bizi yöneten beyin. Beyin bize ait değil, o bizim beynimiz değil. Genişletmek için tıkla... Sen bunları yazarken veya düşünürken aslında beynin düşünüyor. Bu mantıkla yaklaşmadığın için yanlış açıdan bakıyorsun.
Tavuk sote dedi: Ama biz beyin değiliz, bizi yöneten beyin. Beyin bize ait değil, o bizim beynimiz değil. Genişletmek için tıkla... Sen bunları yazarken veya düşünürken aslında beynin düşünüyor. Bu mantıkla yaklaşmadığın için yanlış açıdan bakıyorsun.
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #38 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sen bunları yazarken veya düşünürken aslında beynin düşünüyor. Bu mantıkla yaklaşmadığın için yanlış açıdan bakıyorsun. Genişletmek için tıkla... evet aslında beyin düşünüyor, beni beyin yönetiyor, o bana hükmediyor, yani benim iradem yok.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sen bunları yazarken veya düşünürken aslında beynin düşünüyor. Bu mantıkla yaklaşmadığın için yanlış açıdan bakıyorsun. Genişletmek için tıkla... evet aslında beyin düşünüyor, beni beyin yönetiyor, o bana hükmediyor, yani benim iradem yok.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 10 Aralık 2022 #39 Tavuk sote dedi: Evet aslında beyin düşünüyor, beni beyin yönetiyor, o bana hükmediyor, yani benim iradem yok. Genişletmek için tıkla... Burada senin yaptığın hata kendini ayrı bir varlık olarak düşünmen. Sen zaten beyne bağlısın.
Tavuk sote dedi: Evet aslında beyin düşünüyor, beni beyin yönetiyor, o bana hükmediyor, yani benim iradem yok. Genişletmek için tıkla... Burada senin yaptığın hata kendini ayrı bir varlık olarak düşünmen. Sen zaten beyne bağlısın.
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #40 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Burada senin yaptığın hata kendini ayrı bir varlık olarak düşünmen. Sen zaten beyne bağlısın. Genişletmek için tıkla... Ama yapmak istediğimi yapmama engel oluyor beyin. Yapmak istemediğimi zorla yaptırıyor. Ben beyinden ayrıyım.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Burada senin yaptığın hata kendini ayrı bir varlık olarak düşünmen. Sen zaten beyne bağlısın. Genişletmek için tıkla... Ama yapmak istediğimi yapmama engel oluyor beyin. Yapmak istemediğimi zorla yaptırıyor. Ben beyinden ayrıyım.