Heyecan problemi nasıl aşılır?

PİKACHU1905

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yarın yeni bir klübe transfer olmak için görüşmeye gideceğim daha doğrusu görüşme yaptım alacaklar. Ama yarın tekrardan stada gideceğim. Lakin kalbim yerinden çıkacak gibi aşırı heyecanlıyım. Bunu nasıl engelleyebilirim? Ayrıcana ilk antrenmanıma çıkacağım içinde heyecanlıyım. Maçları anlatmaya gerek yok zaten kısacası heyecan problemim var. Kimse heyecan yaptığımı anlamaz ama bir ben biliyorum. Forvet mevkisinde oynuyorum. Yaşım 15 yardımcı olursanız sevirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla alışırsın anında aşabileceğin bir şey değil tek önerim çok fazla hata yapacak mıyım diye düşünmemen.

aşırı takıntılı biriyim heyecan yapınca çevre kontolüm falan 0 a iniyor

Oyuna fokuslan, etraftakilerin ne düşündüğünü, ne söylediklerini umursama, sadece elinden geleni yap. Hatalarında ders çıkar bolca çalış. Tecrübe kazandıkça bu sorunu kendi kendine aşacaksın zaten.

Doğru diyorsun etraftakilerin söylediği çok etkiliyor 1 pas hatası yüzünden sövüp sayıyorlar stres yapıp oynayamıyorsun.

bitiriciliğim çok iyide işte kondisyonum yerlerde 3 aydır evdeyim biyere çıkmadım

Halı saha yaptığım zamanlardan ben de biliyorum altyapıdaki gibi olmaz tabii ki ama maça iyi başladığım halde tek hatadan dolayı maçın geri kalanında da stresten çok kötü oynuyordum.

bitiriciliğim çok iyide işte kondisyonum yerlerde 3 aydır evdeyim biyere çıkmadım
Yaz tatili için program vermedi mi antrenörünüz?

Halı saha yaptığım zamanlardan ben de biliyorum altyapıdaki gibi olmaz tabii ki ama maça iyi başladığım halde tek hatadan dolayı maçın geri kalanında da stresten çok kötü oynuyordum.
Yer, zaman farketmez insanın morali bozuluyor hocam.

yeni klübe gidecektim ayrılmıştım klüpten sadece formayı ve diğer ıvır zıvırı getirmemi söyledi hayla dolapta duruyor onlarda

aşırı hızlıyım ama kondisyonum yerlerde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…