Merhaba yarın yeni bir klübe transfer olmak için görüşmeye gideceğim daha doğrusu görüşme yaptım alacaklar. Ama yarın tekrardan stada gideceğim. Lakin kalbim yerinden çıkacak gibi aşırı heyecanlıyım. Bunu nasıl engelleyebilirim? Ayrıcana ilk antrenmanıma çıkacağım içinde heyecanlıyım. Maçları anlatmaya gerek yok zaten kısacası heyecan problemim var. Kimse heyecan yaptığımı anlamaz ama bir ben biliyorum. Forvet mevkisinde oynuyorum. Yaşım 15 yardımcı olursanız sevirim.
Oyuna fokuslan, etraftakilerin ne düşündüğünü, ne söylediklerini umursama, sadece elinden geleni yap. Hatalarında ders çıkar bolca çalış. Tecrübe kazandıkça bu sorunu kendi kendine aşacaksın zaten.
Oyuna fokuslan, etraftakilerin ne düşündüğünü, ne söylediklerini umursama, sadece elinden geleni yap. Hatalarında ders çıkar bolca çalış. Tecrübe kazandıkça bu sorunu kendi kendine aşacaksın zaten.
Halı saha yaptığım zamanlardan ben de biliyorum altyapıdaki gibi olmaz tabii ki ama maça iyi başladığım halde tek hatadan dolayı maçın geri kalanında da stresten çok kötü oynuyordum.
Halı saha yaptığım zamanlardan ben de biliyorum altyapıdaki gibi olmaz tabii ki ama maça iyi başladığım halde tek hatadan dolayı maçın geri kalanında da stresten çok kötü oynuyordum.