Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #11 PİKACHU1905 dedi: yeni klübe gidecektim ayrılmıştım klüpten sadece formayı ve diğer ıvır zıvırı getirmemi söyledi hayla dolapta duruyor onlarda aşırı hızlıyım ama kondisyonum yerlerde işte Genişletmek için tıkla... Günlük yarım saat yarım tempo yarım saat full tempo koşu at 1 hafta yapsan bile lig başlamadan fayda eder kesinlikle.
PİKACHU1905 dedi: yeni klübe gidecektim ayrılmıştım klüpten sadece formayı ve diğer ıvır zıvırı getirmemi söyledi hayla dolapta duruyor onlarda aşırı hızlıyım ama kondisyonum yerlerde işte Genişletmek için tıkla... Günlük yarım saat yarım tempo yarım saat full tempo koşu at 1 hafta yapsan bile lig başlamadan fayda eder kesinlikle.
PİKACHU1905 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #12 hmm bayadır top oynamadığım için orjinal sert topları kaldırabileceğimide sanmıyorum Adelelerimde baya kas var ama bilmiyorum aşırı endişeliyim
hmm bayadır top oynamadığım için orjinal sert topları kaldırabileceğimide sanmıyorum Adelelerimde baya kas var ama bilmiyorum aşırı endişeliyim
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #13 PİKACHU1905 dedi: hmm bayadır top oynamadığım için orjinal sert topları kaldırabileceğimide sanmıyorum Adelelerimde baya kas var ama bilmiyorum aşırı endişeliyim Genişletmek için tıkla... Çok kasıyorsunuz bence. Düzenli koşularınızı yarından itibaren yapın. Her geçen günü lehinize çevirin. Başka yapabilecek birşeyiniz yok yaz ayları için. Lig başlayınca taşlar yerine oturacaktır zaten.
PİKACHU1905 dedi: hmm bayadır top oynamadığım için orjinal sert topları kaldırabileceğimide sanmıyorum Adelelerimde baya kas var ama bilmiyorum aşırı endişeliyim Genişletmek için tıkla... Çok kasıyorsunuz bence. Düzenli koşularınızı yarından itibaren yapın. Her geçen günü lehinize çevirin. Başka yapabilecek birşeyiniz yok yaz ayları için. Lig başlayınca taşlar yerine oturacaktır zaten.
PİKACHU1905 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #14 teşekkür ederim ilginiz için
B BirGaripÜye Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #15 Üstad naptın lig başladı mı performansın nasıldı heyecanını aşabildin mi