S S4celik Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #11 Son görülme cuma. Gelirse atarım.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 8 Ağustos 2017 #12 S4celik dedi: Son görülme cuma. Gelirse atarım. Genişletmek için tıkla... Üzülmeyeceğini söylemiştin o zaman soruyorum acaba seni direk hayatından yok mu etti? Cevap gelmeyebilir. Gelse daha iyi olurdu.
S4celik dedi: Son görülme cuma. Gelirse atarım. Genişletmek için tıkla... Üzülmeyeceğini söylemiştin o zaman soruyorum acaba seni direk hayatından yok mu etti? Cevap gelmeyebilir. Gelse daha iyi olurdu.
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2017 #13 Ben lise 1'de bir kıza Facebook'dan çıkma teklifi ettim. Kız lise 3'de cevap verdi. Benim mesajı okumadan hesabını dondurmuş ve 2 sene açmamış.
Ben lise 1'de bir kıza Facebook'dan çıkma teklifi ettim. Kız lise 3'de cevap verdi. Benim mesajı okumadan hesabını dondurmuş ve 2 sene açmamış.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 8 Ağustos 2017 #14 KadirSMZ dedi: Ben lise 1'de bir kıza Facebook'dan çıkma teklifi ettim. Kız lise 3'de cevap verdi. Benim mesajı okumadan hesabını dondurmuş ve 2 sene açmamış. Genişletmek için tıkla... Sen de bayağı şanssızmışın. Lise 1 daha erken değil mi?
KadirSMZ dedi: Ben lise 1'de bir kıza Facebook'dan çıkma teklifi ettim. Kız lise 3'de cevap verdi. Benim mesajı okumadan hesabını dondurmuş ve 2 sene açmamış. Genişletmek için tıkla... Sen de bayağı şanssızmışın. Lise 1 daha erken değil mi?
S S4celik Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #15 Hiç bir sorun yoktu, öyle biri de değildi. Engel filan da atmamış atsa da pek kafama takmam.
R Redburne Ziyaretçi 8 Ağustos 2017 #16 Umarım mutlu olursun ama tekrar uyarıyorum kızın dış güzelliği ilgini çekmiş olabilir, aşk olduğuna emin misin? Daha sonra ikinizde üzülürsünüz. Bu arada yaş kaç?
Umarım mutlu olursun ama tekrar uyarıyorum kızın dış güzelliği ilgini çekmiş olabilir, aşk olduğuna emin misin? Daha sonra ikinizde üzülürsünüz. Bu arada yaş kaç?
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2017 #17 Wheeler Man dedi: Sen de bayağı şanssızmışın. Lise 1 daha erken değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam inanın okul açılalı daha 15 gün olmamıştı. Kimseyi doğru düzgün tanımıyorken yazdım kıza. Özgüven patlaması falan yaşadım herhalde. [emoji1]
Wheeler Man dedi: Sen de bayağı şanssızmışın. Lise 1 daha erken değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam inanın okul açılalı daha 15 gün olmamıştı. Kimseyi doğru düzgün tanımıyorken yazdım kıza. Özgüven patlaması falan yaşadım herhalde. [emoji1]
R Redburne Ziyaretçi 8 Ağustos 2017 #18 17 yaşındayım ve bugüne kadar her gelen teklifi reddettim. Sadece bir kızın peşinden koştum çünkü seviyordum. Şu an çok mutluyuz.
17 yaşındayım ve bugüne kadar her gelen teklifi reddettim. Sadece bir kızın peşinden koştum çünkü seviyordum. Şu an çok mutluyuz.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Ağustos 2017 #19 Barbara'yla mı? Ne şanslısın!
R Redburne Ziyaretçi 8 Ağustos 2017 #20 Silinen üye dedi: Barbara'yla mı? Ne şanslısın! Genişletmek için tıkla... Benim gözümde Barbara, onun yanında bir hiç. Not: Barbara'nın çıktığı var, yazmayın kıza.
Silinen üye dedi: Barbara'yla mı? Ne şanslısın! Genişletmek için tıkla... Benim gözümde Barbara, onun yanında bir hiç. Not: Barbara'nın çıktığı var, yazmayın kıza.