Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Ağustos 2017 #21 Merak etme dostum. Ben Cara Delevingne'e aşığım. Barbara onun kankası zaten ama Barbara'yla bir işim yok.
Merak etme dostum. Ben Cara Delevingne'e aşığım. Barbara onun kankası zaten ama Barbara'yla bir işim yok.
R Redburne Ziyaretçi 8 Ağustos 2017 #22 Silinen üye dedi: Merak etme dostum. Ben Cara Delevingne'e aşığım. Barbara onun kankası zaten ama Barbara'yla bir işim yok. Genişletmek için tıkla... Bacanak mı oluyoruz, anlamadım? Edit: Şaka şaka ama en yakın kankam Barbara'ya aşık.
Silinen üye dedi: Merak etme dostum. Ben Cara Delevingne'e aşığım. Barbara onun kankası zaten ama Barbara'yla bir işim yok. Genişletmek için tıkla... Bacanak mı oluyoruz, anlamadım? Edit: Şaka şaka ama en yakın kankam Barbara'ya aşık.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 8 Ağustos 2017 #23 Silinen üye dedi: Merak etme dostum. Ben Cara Delevingne'e aşığım. Barbara onun kankası zaten ama Barbara'yla bir işim yok. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin yoksa şaka mı yapıyorsun? Ciddiysen kızma ama kadının erkek gibi duruşu var. Riskli o tipler.
Silinen üye dedi: Merak etme dostum. Ben Cara Delevingne'e aşığım. Barbara onun kankası zaten ama Barbara'yla bir işim yok. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin yoksa şaka mı yapıyorsun? Ciddiysen kızma ama kadının erkek gibi duruşu var. Riskli o tipler.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 8 Ağustos 2017 #24 İngilizce'deki YOLO mottosuyla yaşıyorum, bu zamana kadar bir zararını görmedim. Hem ilişkilerinde hem de yaşamında denemeni öneririm.
İngilizce'deki YOLO mottosuyla yaşıyorum, bu zamana kadar bir zararını görmedim. Hem ilişkilerinde hem de yaşamında denemeni öneririm.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Ağustos 2017 #25 Tanrı'nın hafta sonu yarattığı ve en cömert davrandığı yaratıklardan bir tanesi o.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 8 Ağustos 2017 #26 Siz yine iyi aşık oluyorsunuz ben hiç bir kızı doğru düzgün beğenmiyorum hatta yanlarına bile gitmem.
Siz yine iyi aşık oluyorsunuz ben hiç bir kızı doğru düzgün beğenmiyorum hatta yanlarına bile gitmem.
S S4celik Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #27 Dış görünüşü değil, kaç senedir tanıyorum dış görünüşü olsa anında aşık olurdum.
R Redburne Ziyaretçi 8 Ağustos 2017 #28 Jason Hudson dedi: Siz yine iyi aşık oluyorsunuz ben hiç bir kızı doğru düzgün beğenmiyorum hatta yanlarına bile gitmem. Genişletmek için tıkla... Bende hiç bir kızı beğenmiyordum, şimdi kafa dengim olan bir gamer ile birlikteyim
Jason Hudson dedi: Siz yine iyi aşık oluyorsunuz ben hiç bir kızı doğru düzgün beğenmiyorum hatta yanlarına bile gitmem. Genişletmek için tıkla... Bende hiç bir kızı beğenmiyordum, şimdi kafa dengim olan bir gamer ile birlikteyim
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Ağustos 2017 #29 Şu pes oynayan kızlar bir bana denk gelmedi.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 8 Ağustos 2017 #30 Silinen üye dedi: Bende hiç bir kızı beğenmiyordum, şimdi kafa dengim olan bir gamer ile birlikteyim Genişletmek için tıkla... Daha öylesiyle karşılaşmadım.
Silinen üye dedi: Bende hiç bir kızı beğenmiyordum, şimdi kafa dengim olan bir gamer ile birlikteyim Genişletmek için tıkla... Daha öylesiyle karşılaşmadım.