Heyet raporu ile açığa geçilir mi?

Estas

Picopat
Panik atak ve anksiyete bozukluğum var, ayrıca bunlardan kaynaklanan odak bozukluğum var. Okul hayatımı çok zorlaştırıyor ve açığa geçmek istiyorum. 11. sınıftayım. Heyet raporu alınabilir mi? Asıl sorum, heyet raporu alabilirsem açığa geçebilir miyim?

Yanlış bilgi: https://aol.meb.gov.tr/www/sss.php
Okuldan taktikname alıp açık öğretim lisesine kayıt olabilirsin. Aslında raporla falan uğraşmana gerek yok diye biliyorum ama okul müdürü veya 444 0 632 arayıp bilgi de alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuldan taktikname alıp açık öğretim lisesine kayıt olabilirsin. Aslında raporla falan uğraşmana gerek yok diye biliyorum ama okul müdürü veya 444 0 632 arayıp bilgi de alabilirsin.
Okulun pek vereceğini zannetmiyorum. Yaptığım devamsızlıklar fazla olduğu için biraz tartışmıştık.

Okul keyfine kalan bir şey değil ki taksikname demek okulla ilişkini bitirmek artık okulla bağlantın kalmaması demek bu hocaya veya müdüre kalmış bir konu değil tamamen seninle alakalı.

Ama disiplin suçu işlersem de ileride zararı olur.

Oluyor mu bu şekilde? Öyle basit olsaydı isteyen herkes geçmez miydi?

Hocam ben bu şekilde mezun oldum herkesin okuma şekli farklı 4 sene boyunca okula gitmeyi secmedim acık öğretim devam edip sanayi gidip calışmayı tercih ettim öyle cok zor bir şey değil bir dilekçe ve tastikname sende bu kadar

Hangi sene açığa geçmiştiniz?

Ben 2011 yılında geçtim açık öğretim mesleki lisesine geçmiştim haydarpaşa endüstri meslekti o zaman ve hafta sonları okula gidiyordum yüz yüze eğitimden kredide alıp daha mezun olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…