Heyet raporu ile sınıfta kalınır mı?

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3 gün önce okulda kolum kırıldı. Sadece 2 sınava girebildim. Doktordan zor bela heyet raporu aldım 10 günlük müdür yardımcısına verdim, sınav notu olarak ilk sınavların geçerli olacak dediler. Ama devamsızlık olayını sormayı unuttum. Benim verdiğim 10 günlük heyet raporunu direk özürlü devamsızlığa işlemişler ve 24 oldu özürlü devamsızlık, girdikleri 10 gün sağlık kurulu olarak yazıyor ama emin olamadım. Özürlü devamsızlığım 20'yi geçtiği için sınıfta kalmam değil mi?

Toplam devamsızlık hakkın 30 gün. Özürlü/Özürsüz 30.5 da kalıyorsun normalde. Heyet Raporu için ayrı bir paragraf var mı bilmiyorum
Rehberi inceleyebilirsin.

Heyet raporu olanlar devamsızlıktan sayılmaz. Gösterir e okulda fakat yok hükmünde. Yani diyelim 5 gün özürsüz 20 gün özürlü devamsızlığın var. Ve birde bunlara ek 10 gün heyet raporun var diyelim toplam 35 gün olur yinede kalmazsın. Sen sadece özürsüz devamsızlığını 10 üstü yapmamaya çalış.

Heyet raporu olanlar devamsızlıktan sayılmaz. Gösterir e okulda fakat yok hükmünde. Yani diyelim 5 gün özürsüz 20 gün özürlü devamsızlığın var. Ve bir de bunlara ek 10 gün heyet raporun var diyelim toplam 35 gün olur yine de kalmazsın. Sen sadece özürsüz devamsızlığını 10 üstü yapmamaya çalış.

Teşekkür ederim.

Toplam devamsızlık hakkın 30 gün. Özürlü/Özürsüz 30.5 da kalıyorsun normalde. Heyet raporu için ayrı bir paragraf var mı bilmiyorum.
Rehberi inceleyebilirsin.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı