Sinemin Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #1 Şu an okulda kaldım. Heyet raporu alsam sınıftan geçer miyim veya herhangi bir raporla falan geçebilir miyim? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Şu an okulda kaldım. Heyet raporu alsam sınıftan geçer miyim veya herhangi bir raporla falan geçebilir miyim? Lütfen yardımcı olur musunuz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 25 Mart 2022 #2 Heyet raporu okula gidemeyecek durumdaysanız sizi devamsızlıktan muaf tutmak için işe yarayabiliyor. Not konusunda işe yarar mı onu bilmiyorum.
Heyet raporu okula gidemeyecek durumdaysanız sizi devamsızlıktan muaf tutmak için işe yarayabiliyor. Not konusunda işe yarar mı onu bilmiyorum.
Sinemin Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #3 333365 dedi: Heyet raporu okula gidemeyecek durumdaysanız sizi devamsızlıktan muaf tutmak için işe yarayabiliyor. Not konusunda işe yarar mı onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan da 30 günü geçkin devamsızlığım var o yüzden almak istiyorum raporu devamsızlıktan kaldım ondan geçmemi sağlarsa sınavlara girerim hiç sıkıntı yok 333365 dedi: Heyet raporu okula gidemeyecek durumdaysanız sizi devamsızlıktan muaf tutmak için işe yarayabiliyor. Not konusunda işe yarar mı onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha açık anlatır mısınız
333365 dedi: Heyet raporu okula gidemeyecek durumdaysanız sizi devamsızlıktan muaf tutmak için işe yarayabiliyor. Not konusunda işe yarar mı onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan da 30 günü geçkin devamsızlığım var o yüzden almak istiyorum raporu devamsızlıktan kaldım ondan geçmemi sağlarsa sınavlara girerim hiç sıkıntı yok 333365 dedi: Heyet raporu okula gidemeyecek durumdaysanız sizi devamsızlıktan muaf tutmak için işe yarayabiliyor. Not konusunda işe yarar mı onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Daha açık anlatır mısınız
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2022 #4 Tanıdığın yoksa ve okula gidemeyecek durumda değilsen heyet raporu alamazsın. Heyet raporu alırsan devamsızlıkları özürlüye çevirebilirsin.
Tanıdığın yoksa ve okula gidemeyecek durumda değilsen heyet raporu alamazsın. Heyet raporu alırsan devamsızlıkları özürlüye çevirebilirsin.
Sinemin Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #5 Şimdi ben okulda devamsızlıktan kaldım peki bunun için ne yapabilirim
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2022 #6 Sinemin dedi: Şimdi ben okulda devamsızlıktan kaldım peki bunun için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Babanla gidip müdürle konuşmasını sağlarsan ve yalvarırsan silme şansı var. Onun dışında aynı sınıfı bir daha okuyacaksın.
Sinemin dedi: Şimdi ben okulda devamsızlıktan kaldım peki bunun için ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Babanla gidip müdürle konuşmasını sağlarsan ve yalvarırsan silme şansı var. Onun dışında aynı sınıfı bir daha okuyacaksın.
Sinemin Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mart 2022 #7 Muhammed Hatay dedi: Babanla gidip müdürle konuşmasını sağlarsan ve yalvarırsan silme şansı var. Onun dışında aynı sınıfı bir daha okuyacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Muhammed Hatay dedi: Babanla gidip müdürle konuşmasını sağlarsan ve yalvarırsan silme şansı var. Onun dışında aynı sınıfı bir daha okuyacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim