yasarcan999 Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2019 #1 HFW ile orijinal makine kırılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2019
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 21 Eylül 2019 #2 Evet. Jailbreak konularında psx-place.com'da daha iyi yardım ederler. Burada sanırım benden başka JB işlerine yardım eden pek birileri dikkatimi çekmedi.
Evet. Jailbreak konularında psx-place.com'da daha iyi yardım ederler. Burada sanırım benden başka JB işlerine yardım eden pek birileri dikkatimi çekmedi.
yasarcan999 Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2019 #3 Hen yükledimde yuklediğim oyunlar 80 le baslayan hata kodu veriyor fifa street yukledim error veriyor pkg yukledim acilmiyor
Hen yükledimde yuklediğim oyunlar 80 le baslayan hata kodu veriyor fifa street yukledim error veriyor pkg yukledim acilmiyor
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 22 Eylül 2019 #4 yasarcan999 dedi: Hen yükledimde yuklediğim oyunlar 80 le baslayan hata kodu veriyor fifa street yukledim error veriyor pkg yukledim acilmiyor Genişletmek için tıkla... HFW yöntemini mi kullandın? HEN Enable işlemini yaptın mı? HFW kullanmadım ama etHANol yönteminde PS3 her açılışta HEN Enabler uygulamasını yapmak zorundasın.
yasarcan999 dedi: Hen yükledimde yuklediğim oyunlar 80 le baslayan hata kodu veriyor fifa street yukledim error veriyor pkg yukledim acilmiyor Genişletmek için tıkla... HFW yöntemini mi kullandın? HEN Enable işlemini yaptın mı? HFW kullanmadım ama etHANol yönteminde PS3 her açılışta HEN Enabler uygulamasını yapmak zorundasın.
yasarcan999 Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2019 #5 Furkan17TR dedi: HFW yöntemini mi kullandın? HEN Enable işlemini yaptın mı? HFW kullanmadım ama etHANol yönteminde PS3 her açılışta HEN Enabler uygulamasını yapmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Enable yapiyorum zaten Oyunlar error veriyor Crazy taxi pkg kurdum hata vermedi ama fifa street hata verdi
Furkan17TR dedi: HFW yöntemini mi kullandın? HEN Enable işlemini yaptın mı? HFW kullanmadım ama etHANol yönteminde PS3 her açılışta HEN Enabler uygulamasını yapmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Enable yapiyorum zaten Oyunlar error veriyor Crazy taxi pkg kurdum hata vermedi ama fifa street hata verdi
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 22 Eylül 2019 #6 @yasarcan999 En son HFW ve HFW ToolBox kurun, öyle deneyin. Ayrıca HFW'ye MultiMAN kurulabiliyor. Yanlış mı biliyorum? İsterseniz MultiMAN kurmayı deneyin. Ayrıca linklere göz atın: PS3 - Error while installing HAN tollbox HFW 4.84.2 Hi. This is my first post here, so welcome everyone. I have a PS3 CECH-3004A noBT. I installed HFW 4.84.2 and HAN. But when I try to install HAN... www.psx-place.com PS3 - [Tutorial] The Great PS3Xploit 4.84 HAN All In One Guide First of all, I would like to thank @Fin9ersMcGee for the God's work he has done on the original thread. The man took the time to read all the other... www.psx-place.com
@yasarcan999 En son HFW ve HFW ToolBox kurun, öyle deneyin. Ayrıca HFW'ye MultiMAN kurulabiliyor. Yanlış mı biliyorum? İsterseniz MultiMAN kurmayı deneyin. Ayrıca linklere göz atın: PS3 - Error while installing HAN tollbox HFW 4.84.2 Hi. This is my first post here, so welcome everyone. I have a PS3 CECH-3004A noBT. I installed HFW 4.84.2 and HAN. But when I try to install HAN... www.psx-place.com PS3 - [Tutorial] The Great PS3Xploit 4.84 HAN All In One Guide First of all, I would like to thank @Fin9ersMcGee for the God's work he has done on the original thread. The man took the time to read all the other... www.psx-place.com
yasarcan999 Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2019 #7 Multiman var zaten , sorunu çözdüm lisanlama uygulamasi kurdum duzeldi