Hg253 Modem Wan ışığı yanmıyor

MertHas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugun internet sabahtan beri açıkti saat 18'e kadar dışarı cıkıp bir şeyler alıp eve getirip film izleyecektim o yüzden modem biraz dinlendiryim dedim kapattim tuşundan cıktim eve geldim actim. İlk başta sadece power yandi sonra birden hepsi yandi. (wan disinda) Actim bilgisayarı internet yok. 198.168'li bir adres vardi girmedi. Ona internet yok dedi.

Simdi elimde iki tane modem var. Bir tanesi duzenli calisiyor hg8010 ama hg253 calismiyor. Reset attım yine olmadi. Bu modemden memnun değilim önermiyorum da. Şimdi ben bu sorunu nasıl çozucem? Yarına kadar bekleyecem olmazsa destek hattini ariyacam. Ben bu modemden cok cektim. En az 20 defa gelmislerdir bize.

Yani sonuç olarak wan ısığı yanmiyor. (Ama digerki tüm isiklar yanıyor onceden yanmayan usb dshil.) Hg253 isimli modemde wan kablosu çıkartıp takıyorum bir tepki yok diyerki modem stabil calisiyor ama onda da wan kablosu lan diye geciyor o sabit cikmiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını kapatıp tekrar açtığın zaman düzelmesi gerek ya da internete bağlı başka bir cihazın varsa onuda kapatıp aç bende sorun böyle düzelmişti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı