Merhaba,
Direkt konuya gireyim hocamlar kullandığım modem Vodafone'un bana verdiği Huawei marka HG255s model bir modem. Bu modemi verdiklerinden beri denemediğim yöntem kalmadı, 100Mbps vermesi gereken modem kablosuzda gün içerisinde 5GHz'ya da 2.4GHz de fark etkmeksizin durduk yere yavaşlıyor(1 Mbps'nin altına iniyor genelde.). Örneğin Instagram'da dolaşıyorum ya da WhatsApp'ta mesajlaşıyorum ve birdenbire mesajlar gönderilmiyor ya da sayfa yenilenmiyor. Speedtest'e giriyorum ve download hızı 0.20 civarında dolaşıyor upload testine geçemiyor bile ve hatta bazen Speedtest dahi açılmıyor. Vodafone'u aradım teknik destek için onlarca defa. Her seferinde "frekans ayarlarınızı güncelledik bir daha olmayacak," "modeminizi arkadaki delikten resetlerseniz sorununuz düzelecektir." vesaire diyorlar. Hatta bir tanesi "oynadığınız oyunları oynamazsanız internetiniz kötüleşmeyecektir." bile dedi, ki bunu derken oyunda aldığım ping 999+ gösteriyordu. Bir kere de modem değişimi için sizi bir hafta içerisinde arayacağız dendi, 1 ay oldu neredeyse hala arayan soran olmadı
.
Hocamlar kısacası ben yeni modem gönderilmesini istiyorum (modem parasını faturaya yansıtarak ödedik ilk nakil verildiğinde.) Ya da hiç yoktan bu sorunu çözmelerini istiyorum.
Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Şikayetvar tarzı sitelere yazsam geri dönüş sağlanır mı?
Ekip yollanacak dediler onlar da gelmedi, bu kadar ilgisiz bir servis görmedim ki 10 yıldan uzun süredir Vodafone kullanıyorum, ne zaman başka şehre nakil aldık o zaman başladı bu durum.