HG255s yerine modem önerisi

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Evimizde Vodafone fiber 100Mbps kurulu. Vodafone'un vermiş olduğu HG255s modem ve altta fiber kutusu var. Ayrıca son 1.5-2 haftadır odamdaki RE305 Wi-Fi extender yerli yersiz 2.4GHz-5GHz'den kopuyor ve kendini resetliyor. Evin rastgele bir bölgesinde açılan hotspot vs. yi algılıyor fakat Wi-Fi'yi algılamıyor. O yüzden sorunun modemde olduğunu düşünüyorum. Belli bir bütçem yok fakat modem değiştirmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

Merhaba. Evimizde Vodafone fiber 100Mbps kurulu. Vodafone'un vermiş olduğu HG255s modem ve altta fiber kutusu var. Ayrıca son 1.5-2 haftadır odamdaki RE305 Wi-Fi extender yerli yersiz 2.4GHz-5GHz'den kopuyor ve kendini resetliyor. Evin rastgele bir bölgesinde açılan hotspot vs. yi algılıyor fakat Wi-Fi'yi algılamıyor. O yüzden sorunun modemde olduğunu düşünüyorum. Belli bir bütçem yok fakat modem değiştirmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

Kullanıcı adın ve şifrene ihtiyacın var onları aldıktan sonra routera girmelisin en ucuz router olarak bunu öneririm OpenWrt yükleyerek kullanabilirain aynı cihaz bende de var OpenWrt yükleyip kullanıyorum evin her yerinde çekiyor.

Fiber kullanıcı adını ve şifreni bu konudaki talimatlarla öğrenebilirsin.

Şifre elde etmeyi ben de biliyorum fakat herkesin oturup uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Kendim zaten Superonline fiber ile MR80X router kullanıyorum ek olarak arkadaş Vodafone zaten. Muhtemelen veriliyordur.
Kullanıcı adın ve şifrene ihtiyacın var onları aldıktan sonra routera girmelisin en ucuz router olarak bunu öneririm OpenWrt yükleyerek kullanabilirain aynı cihaz bende de var OpenWrt yükleyip kullanıyorum evin her yerinde çekiyor.

Şifreyi aldım arkadaşlar.

Vodafone fiber kullanıcı adı ve şifresini veriyor mu? Veriyorsa eğer router için bütçeni belirtir misin?

Arkadaşlar merhaba. Şifreyi aldım fakat net olarak ne alsam kararsızım. 100 Mbps Vodafone fiber kullanıyoruz. Bu HG255s dışında bir de fiberin küçük bir kutusu var takılı. HG255s i komple iptal edip yerine düzgün bir şey kullanmak istiyorum. Bütçe şimdilik 2000 TL diyebilirim.

Son düzenleme:
AX3000 çok önerilmiş fakat arkadaşım OpenWrt ile kullanmasına rağmen şikayetçi. Eğer farklı bir öneriniz varsa veya konu sahibinin yeni aldığı bir modem olursa bilgilendirebilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı