Vermese de halledilebiliyor, yeter ki ONT ayrı olsun: Rehber: Superonline WAN/Fiber kullanıcı şifresi öğrenmeVodafone Fiber kullanıcı adı ve şifresini veriyor mu? Veriyorsa eğer router için bütçeni belirtir misin?
Merhaba. Evimizde Vodafone fiber 100Mbps kurulu. Vodafone'un vermiş olduğu HG255s modem ve altta fiber kutusu var. Ayrıca son 1.5-2 haftadır odamdaki RE305 Wi-Fi extender yerli yersiz 2.4GHz-5GHz'den kopuyor ve kendini resetliyor. Evin rastgele bir bölgesinde açılan hotspot vs. yi algılıyor fakat Wi-Fi'yi algılamıyor. O yüzden sorunun modemde olduğunu düşünüyorum. Belli bir bütçem yok fakat modem değiştirmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?
Şifre elde etmeyi ben de biliyorum fakat herkesin oturup uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Kendim zaten Superonline Fiber ile MR80X router kullanıyorum ek olarak arkadaş Vodafone zaten. Muhtemelen veriliyordur.Vermese de halledilebiliyor, yeter ki ONT ayrı olsun: Rehber: Superonline WAN/Fiber kullanıcı şifresi öğrenme
Şifre elde etmeyi ben de biliyorum fakat herkesin oturup uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Kendim zaten Superonline fiber ile MR80X router kullanıyorum ek olarak arkadaş Vodafone zaten. Muhtemelen veriliyordur.
Şifreyi aldım arkadaşlar.Kullanıcı adın ve şifrene ihtiyacın var onları aldıktan sonra routera girmelisin en ucuz router olarak bunu öneririm OpenWrt yükleyerek kullanabilirain aynı cihaz bende de var OpenWrt yükleyip kullanıyorum evin her yerinde çekiyor.
Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fiber kullanıcı adını ve şifreni bu konudaki talimatlarla öğrenebilirsin.
Rehber: Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme
Superonline size WAN/fiber şifrenizi söylemiyor. Müşteri hizmetlerinden bu şifreyi istediğinizde size ya Wi-Fi şifrenizi ya da Superonline hesabınızın şifresini veriyorlar ancak bir türlü size WAN/fiber şifrenizi vermiyorlar. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bulduğum WAN/fiber şifrenizi...www.technopat.net
Vodafone fiber kullanıcı adı ve şifresini veriyor mu? Veriyorsa eğer router için bütçeni belirtir misin?
Vermese de halledilebiliyor, yeter ki ONT ayrı olsun: Rehber: Superonline WAN/Fiber kullanıcı şifresi öğrenme
Kullanıcı adın ve şifrene ihtiyacın var onları aldıktan sonra routera girmelisin en ucuz router olarak bunu öneririm OpenWrt yükleyerek kullanabilirain aynı cihaz bende de var OpenWrt yükleyip kullanıyorum evin her yerinde çekiyor.
Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fiber kullanıcı adını ve şifreni bu konudaki talimatlarla öğrenebilirsin.
Rehber: Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme
Superonline size WAN/fiber şifrenizi söylemiyor. Müşteri hizmetlerinden bu şifreyi istediğinizde size ya Wi-Fi şifrenizi ya da Superonline hesabınızın şifresini veriyorlar ancak bir türlü size WAN/fiber şifrenizi vermiyorlar. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bulduğum WAN/fiber şifrenizi...www.technopat.net
O paraya daha iyisi yok.Şifreyi aldım arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba. Şifreyi aldım fakat net olarak ne alsam kararsızım. 100 Mbps Vodafone fiber kullanıyoruz. Bu HG255s dışında bir de fiberin küçük bir kutusu var takılı. HG255s i komple iptal edip yerine düzgün bir şey kullanmak istiyorum. Bütçe şimdilik 2000 TL diyebilirim.
AX3000 için çekim mesafesi az diyorlar fakat önerisi olan var mı AX3000 dışında?