L laybars Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi hg552e modemi ile port açamıyorum. Port açma istediğim programda acık ama olmuyor. Port check ile kontrol ediyorum. İnternetim Süperonline. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
Başlıkta da belirttiğim gibi hg552e modemi ile port açamıyorum. Port açma istediğim programda acık ama olmuyor. Port check ile kontrol ediyorum. İnternetim Süperonline. Şimdiden teşekkür ederim.
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2015 #2 Superonline tarafından engelleniyor portların. Port üzerinden gönderebiliyorsun ancak alamıyorsun maalesef.
Superonline tarafından engelleniyor portların. Port üzerinden gönderebiliyorsun ancak alamıyorsun maalesef.
L laybars Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #3 Herkes yapıyor ama neden sadece benimi engelledi?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2015 #4 Çoğu firma engelliyor bazıları şanslı oluyor işte.