Çözüldü HG658 V2 güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mercha

Hectopat
Daha fazla  
HG658 V2 kullanıyorum. Stok B013 Firmware sürümünü forumdaki bir konudan bulduğum B021 sürümüne güncelleyecektim. Güncellemeyi başlattım ama modemde tık yoktu. 10 dk kadar bekledim ama hiçbir şey olmadı. Şu an modemin çalışmasında bir sorun yok ama kablosuzda gözükmüyor. Kablolu bağlantıda sağlayabilecek imkanda değilim şu an. Modemi aç kapa yaptım, WLAN açıp kapattım ama fayda etmedi. Resetlemeli miyim?

Çözüm
HG658 V2 kullanıyorum. Stok B013 Firmware sürümünü forumdaki bir konudan bulduğum B021 sürümüne güncelleyecektim. Güncellemeyi başlattım ama modemde tık yoktu. 10 dk kadar bekledim ama hiçbir şey olmadı. Şu an modemin çalışmasında bir sorun yok ama kablosuzda gözükmüyor. Kablolu bağlantıda sağlayabilecek imkanda değilim şu an. Modemi aç kapa yaptım, WLAN açıp kapattım ama fayda etmedi. Resetlemeli miyim?

Modemi resetlemeyi deneyebilirsin. Tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir.

Modemi resetlemeyi deneyebilirsin. Tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir.

Çözüm
Kablosuz bağlantıda olduğum için tepki olmamış olmalı. Resetleyince normale döndü ve sürüm güncellendi. Güncelledikten sonra modemi resetlemeniz gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı