HG658 V2 vs ZyXEL VMG1312-T20b

Sweexy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. ZyXEL VMG1312-T20b modem aldım ve elimde arkasına 2 fanla yaptığım soğutuculu HG658 V2 modem var. Köyde ADSL altyapı var ve santral 3000M'den uzakta. O yüzden 4.30-4.50 Mbps hız alıyorum. Ayrıca elimdeki modem HG658 V2 bazen DSL reset atıyor. Ayrıca Valorant'ta vs. pingim çok çıkıyor. Altyapı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü Tenda AC1200 modem kullanan arkadaş sorunsuz oynayabiliyor. ZyXEL modem ping sorunumu çözer mi acaba? Eğer çözmez diyorsanız iptal edeceğim siparişi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ahmttrn60 hocam siz anlıyordunuz. Aynısını bende sordum size başka birisi daha aynı ikilemde kalmış. (yan evdeki arkadaşım diye bahsettiğim kişi kendisi.)

Merhaba. Diğer etiketleyen arkadaşın konusunda da bahsettiğim gibi elbette ping olayında etkiler. Özellikle bu tarz modemler gerçekten rezalet durumda. Bunun gibi Vodafone verdiği modemi kullandım yaklaşık 2 sene gibi bir süre. Wi-Fi düşüklüğü ping gibi ayrıca güncellemeye kalkıştığın zaman operator izni gibi bir sürü işlerle karşılaşıyorsun. O yüzden dediğin modemi almanı öneririm. Diyelim ki gelen ürün bozuk veya problemli çıktı. Teknoloji işi olduğu için tabii modemlerde pek karşılaşmadım ama olabilir. O zaman 14 gün iade seçeneğin mevcut zaten. Bütçe ne kadar? Daha iyi modem de önerilebilir. Özellikle Keenetic marka modem almanızı öneririm en azından extra DSL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…