HG8245x6-10 2.4 GHz modem 5 GHz nasıl ayarlanır?

Treal

Hectopat
Daha fazla  
HG8245x6-10 modem var 2.4 GHz ve 5GHz'yi ayırmak istiyorum, yaapamıyorum. Bu modem Wi-Fi 6 galiba onun içinde ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla yeni nesil modemlerde 2.4 ve 5 GHz yayınlar ayrı ayrı olmaz. Tek olarak yapılandırılır.

Hocam 5G temel ayarlarına girip yeni SSID oluşturdum 5GHz diye ayrıldı.

Hocam 5G temel ayarlarına girip yeni SSID oluşturdum 5GHz diye ayrıldı.

Hocam başka forumlarda daha uzun yollarla yapılıyordu direk halletim yaptığım işlem doğru mudur 5GHz ve 2.4'ü test ettim yaptığım işlem doğru gibi geliyor.

aynı lanet modem bizde de var. oyun oynarken modem kafasına göre 2.4 bazen 5ghz veriyor... ayırıyorsun ama 2.4Ghz ağında yine 5Ghz açık

Nasıl yaptın. Değiştiğin ayarları tek tek gösterir misin ssli'i. Ben ayırdım. Ayırdıktan sonra 2.4GHz olan ağ sürekli kopmalar yapıyordu. Belki senin ayarını yaparsam sorunsuz olur. :)

Nasıl yaptın. Değiştiğin ayarları tek tek gösterir misin SSL'i. Ben ayırdım. Ayırdıktan sonra 2.4GHz olan ağ sürekli kopmalar yapıyordu. Belki senin ayarını yaparsam sorunsuz olur.

Hocam temel 5G ayarına gelin yeni ssıd oluşturun orada modemin adının sonuna 5G koyun sonra SSID ve wmm etkinleştirin uygulaya basın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı