"hgs.pttavm.com" güvenilir mi?

Makaleler
3
Yer
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar,

Arabamın HGS'si için bakiye yüklemek istiyorum fakat Garanti Mobil bankacılıkta sadece oradan başvuru yapıp aldığımız HGS etiketine bakiye yükleyebiliyormuşuz. Ben de internette böyle bir website buldum, PTT'ye ait gibi görünüyor ama emin olamadım. Güvenilir mi, daha önce kullanan var mı acaba?

Tasarımı iğrenç muhtemelen PTT'ye aittir.

Merhaba sitenin uzantısı com olmakla birlikte sertifikası geçerlidir. Çok yüksek ihtimalle güvenilir bir site.

O zaman bu hgs.pttavm.com da güvenilir oluyor, çünkü ePttAvm'ye girip menüden "HGS Yükle" butonuna tıklayınca bu siteye yönlendiriyor. Herkese teşekkür ederim.

O zaman bu hgs.pttavm.com da güvenilir oluyor, çünkü ePttAvm'ye girip menüden "HGS Yükle" butonuna tıklayınca bu siteye yönlendiriyor. Herkese teşekkür ederim.
İsimlendirme birebir aynı ise sorun olmaz. Fakat dolandırıcı siteler ufak harf farkları ile bu işleri yapıyorlar zaten. O yüzden ilgili sitenin kendisinden ulaşmak internette araştırma ile bulunan site isminden daha güvenilir.

hgs.pttavm.com ile hgs.pttavvm.com ya da hgs.pttawm.com arasında çok fark yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…