sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:32 #1 Yaklaşık 6 yıldır HGS komisyon vermiyorum. İhlalli geçiş yapıp sonrasında KGM - Geçiş İhlal Sorgulama ödüyorum.
Yaklaşık 6 yıldır HGS komisyon vermiyorum. İhlalli geçiş yapıp sonrasında KGM - Geçiş İhlal Sorgulama ödüyorum.
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:42 #2 Sonuçta işlem ücreti alıyor ben bankadan alıyorum 100 TL altına düşünce otomatik ödeme yapıyor kart hiç ödemiyorum öyle
Sonuçta işlem ücreti alıyor ben bankadan alıyorum 100 TL altına düşünce otomatik ödeme yapıyor kart hiç ödemiyorum öyle
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:58 #3 R3Coil dedi: Sonuçta işlem ücreti alıyor ben bankadan alıyorum 100 TL altına düşünce otomatik ödeme yapıyor kart hiç ödemiyorum öyle Genişletmek için tıkla... Ben ücret alanları gönderdim komisyonlar gözüksün diye. Kgm ihlaleden komisyon almıyor
R3Coil dedi: Sonuçta işlem ücreti alıyor ben bankadan alıyorum 100 TL altına düşünce otomatik ödeme yapıyor kart hiç ödemiyorum öyle Genişletmek için tıkla... Ben ücret alanları gönderdim komisyonlar gözüksün diye. Kgm ihlaleden komisyon almıyor
R3Coil Picopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:00 #4 sago0202 dedi: Ben ücret alanları gönderdim komisyonlar gözüksün diye. Kgm ihlaleden komisyon almıyor Genişletmek için tıkla... İhlalden almıyor ama unutup bir de avukatlık olursan vay haline o zaman en temizi bankadan almak.
sago0202 dedi: Ben ücret alanları gönderdim komisyonlar gözüksün diye. Kgm ihlaleden komisyon almıyor Genişletmek için tıkla... İhlalden almıyor ama unutup bir de avukatlık olursan vay haline o zaman en temizi bankadan almak.
sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:01 #5 R3Coil dedi: İhlalden almıyor ama unutup bir de avukatlık olursan vay haline o zaman en temizi bankadan almak. Genişletmek için tıkla... Öyle ama haftalık düzenli kontrol ediyorum normalde çok disiplinliyimdir hiç yaşamadım umarım yaşamamda
R3Coil dedi: İhlalden almıyor ama unutup bir de avukatlık olursan vay haline o zaman en temizi bankadan almak. Genişletmek için tıkla... Öyle ama haftalık düzenli kontrol ediyorum normalde çok disiplinliyimdir hiç yaşamadım umarım yaşamamda