H Heren45 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Ibanez gRG121DXBkf ile gRG170DXBkn arasında kaldım. GRG121'de HH manyetikler GRG170'de ise HSH manyetikler var. Ben daha gür sesli, metale uygun bir gitar istiyorum. Hangisini almalıyım? HH ile HSH arasında ne tip farklar var? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2024
Ibanez gRG121DXBkf ile gRG170DXBkn arasında kaldım. GRG121'de HH manyetikler GRG170'de ise HSH manyetikler var. Ben daha gür sesli, metale uygun bir gitar istiyorum. Hangisini almalıyım? HH ile HSH arasında ne tip farklar var?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.410 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 28 Ekim 2024 #2 Hiç bir fark yok. Her gitar ile her şeyi çalabilirsiniz. Üstündeki Manyetiğin S yada H olması bir şey değiştirmez. Metal çalacaksanız; ona uygun drive amfi verir, gitar değil.
Hiç bir fark yok. Her gitar ile her şeyi çalabilirsiniz. Üstündeki Manyetiğin S yada H olması bir şey değiştirmez. Metal çalacaksanız; ona uygun drive amfi verir, gitar değil.
H Heren45 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 Single_factor dedi: Hiçbir fark yok. Her gitar ile her şeyi çalabilirsiniz. Üstündeki Manyetiğin S ya da H olması bir şey değiştirmez. Metal çalacaksanız; ona uygun Drive amfi verir, gitar değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun
Single_factor dedi: Hiçbir fark yok. Her gitar ile her şeyi çalabilirsiniz. Üstündeki Manyetiğin S ya da H olması bir şey değiştirmez. Metal çalacaksanız; ona uygun Drive amfi verir, gitar değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun