Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Güvenilir ve %100 bir Türkçe yama arıyorum Türkçe yamacı diye bir sitede var bir tek. Bu site güvenli mi? Yaması güzel mi?
Güvenilir ve %100 bir Türkçe yama arıyorum Türkçe yamacı diye bir sitede var bir tek. Bu site güvenli mi? Yaması güzel mi?
Çözüm Indra128 16 Aralık 2023 Sinnerclown'ın sitesinde var, "Hi-Fi RUSH Türkçe Yama YAYINLANDI[☆Emre]" diye aratırsan çıkar.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.015 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Aralık 2023 #2 Sinnerclown'ın sitesinde var, "Hi-Fi RUSH Türkçe Yama YAYINLANDI[☆Emre]" diye aratırsan çıkar. Artı -1 Eksi Çözüm
KS KS Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 Indra128 dedi: Sinnerclown'ın sitesinde var, "Hi-Fi RUSH Türkçe Yama YAYINLANDI[☆Emre]" diye aratırsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir mi? Birde makine çeviri mi? Artı -1 Eksi
Indra128 dedi: Sinnerclown'ın sitesinde var, "Hi-Fi RUSH Türkçe Yama YAYINLANDI[☆Emre]" diye aratırsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir mi? Birde makine çeviri mi?
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.015 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Aralık 2023 #4 Efems dedi: Hocam güvenilir mi? Birde makine çeviri mi? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir ama makine çeviri. Kullanmadığım için çeviri kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim. Artı -1 Eksi
Efems dedi: Hocam güvenilir mi? Birde makine çeviri mi? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir ama makine çeviri. Kullanmadığım için çeviri kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim.
KS KS Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #5 Indra128 dedi: Site güvenilir ama makine çeviri. Kullanmadığım için çeviri kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede hesabınız varsa linki atabilir misiniz? Ben kayıt olamıyorum. Efems dedi: Hocam sitede hesabınız varsa linki atabilir misiniz? Ben kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oldum tamam. Son düzenleme: 16 Aralık 2023 Artı -1 Eksi
Indra128 dedi: Site güvenilir ama makine çeviri. Kullanmadığım için çeviri kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede hesabınız varsa linki atabilir misiniz? Ben kayıt olamıyorum. Efems dedi: Hocam sitede hesabınız varsa linki atabilir misiniz? Ben kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oldum tamam.
O OziBey Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 74 19 Aralık 2023 #6 Efems dedi: Hocam sitede hesabınız varsa linki atabilir misiniz? Ben kayıt olamıyorum. Oldum tamam. Genişletmek için tıkla... Dostum yama nasıl oldu mu? Artı -1 Eksi
Efems dedi: Hocam sitede hesabınız varsa linki atabilir misiniz? Ben kayıt olamıyorum. Oldum tamam. Genişletmek için tıkla... Dostum yama nasıl oldu mu?
KS KS Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #7 OziBey dedi: Dostum yama nasıl oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam gayet güzel. Artı -1 Eksi
O OziBey Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 74 19 Aralık 2023 #8 Efems dedi: Oldu hocam gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Eyvallah iyi günler Artı -1 Eksi