SATA 3 SSD takacağımda en iyisini takmak istiyorum SATA 3 SSD'ler ucuz oluyor ben 1.400 TL'ye kadar bütçeye sahibim.
Beklemekden çatlatıyor hard disk.
Kapasitesi vs önemli değil gücü önemli her şeyi hemen yapsın istiyorum.
Benim bulduklarım linkde onları beğendim ama onlar olur mu anakartıma anakartım MSI'a 320 Pro vh Plus onlardan iyisi varsa onlarda olur.
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-960-PB SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-960-PB SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD özelliklerini incele, 5.554,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-960-PB SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-960-PB SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD özelliklerini incele, 5.554,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Okuma ve yazma hızı olarak benim linklerdeki daha yüksek benim linklerdekide benim anakartıma uyar mı ve sizin attığınızmı iyi benim bulduğummu daha iyi.
Baktınızmı linkime.
Okuma ve yazma hızı olarak benim linklerdeki daha yüksek benim linklerdekide benim anakartıma uyar mı ve sizin attığınızmı iyi benim bulduğummu daha iyi.
Baktınızmı linkime.
SATA girişi olan her anakarta uyar, sizin attığınız modeller kalite anlamında pek iyi değil, CS900 kalitesi iyi olan bir modeldir, ayrıca herşey okuma-yazma hızı değildir ve o kadar farkta gözle görülür bir hız farkı bile göremezsiniz.
SATA girişi olan her anakarta uyar, sizin attığınız modeller kalite anlamında pek iyi değil, CS900 kalitesi iyi olan bir modeldir, ayrıca her şey okuma-yazma hızı değildir ve o kadar farkta gözle görülür bir hız farkı bile göremezsiniz.
SSD alındı takıldı çok güzel çalışıyor beğendim gayet hızlı takılmadan açıyor kaç tane sekme açarsam açayım tavsiye için teşekkürler iyi ki bunu almışım sağlık durumuda 100.