HI LEVEL 500 GB SATA3 M.2 NVME vs NETAC N535S SATA 3

E1655L

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle sistemim belki gereklidir.

Marka.
AMD Ryzen3 2200G socket AM4 3.7GHz 6MB önbellek 65W işlemci.

MSI A320M PRO-VH Plus AM4 DDR4 3200+MHz (O.C.) USB3.1 anakart.

Crucial 8 GB DDR4 2400MHz CL17 PC RAM

Sapphire RX560 Pulse GDDR5 2gd5 128 bit AMD Radeon DX12 ekran kartı

Everest rhıno 432 600W MidT ATX siyah kasa.

Ben kendim sitelerden baktım ve filtreleme yaptım SATA 3 seçtim yazma hızını ve okuma hızını yükseklerden seçtim.

2 tane buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir? Ayrıca biri 500, diğeri 120 GB.

SATA 3 SSD takacağımda en iyisini takmak istiyorum SATA 3 SSD'ler ucuz oluyor ben 1.400 TL'ye kadar bütçeye sahibim.
Beklemekden çatlatıyor hard disk.
Kapasitesi vs önemli değil gücü önemli her şeyi hemen yapsın istiyorum.
Benim bulduklarım linkde onları beğendim ama onlar olur mu anakartıma anakartım MSI'a 320 Pro vh Plus onlardan iyisi varsa onlarda olur.

Okuma ve yazma.

Anakartınızda M.2 slotu yok, mecbur SATA almanız lazım. Şu modeli öneririm;

Okuma ve yazma hızı olarak benim linklerdeki daha yüksek benim linklerdekide benim anakartıma uyar mı ve sizin attığınızmı iyi benim bulduğummu daha iyi.
Baktınızmı linkime.

Okuma ve yazma.

Okuma ve yazma hızı olarak benim linklerdeki daha yüksek benim linklerdekide benim anakartıma uyar mı ve sizin attığınızmı iyi benim bulduğummu daha iyi.
Baktınızmı linkime.
SATA girişi olan her anakarta uyar, sizin attığınız modeller kalite anlamında pek iyi değil, CS900 kalitesi iyi olan bir modeldir, ayrıca herşey okuma-yazma hızı değildir ve o kadar farkta gözle görülür bir hız farkı bile göremezsiniz.

SATA girişi olan her anakarta uyar, sizin attığınız modeller kalite anlamında pek iyi değil, CS900 kalitesi iyi olan bir modeldir, ayrıca her şey okuma-yazma hızı değildir ve o kadar farkta gözle görülür bir hız farkı bile göremezsiniz.

Yani en iyisi sizin attığınız değil mi alıyorum bakın :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı