Hi-Level 512 GB vs James Donkey JD512 vs James Donkey JD960

TilkiMilki

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar. Laptop için bir SSD almayı düşünüyorum, biraz araştırma yaptım ve M.2 SSD ile normal SSD arasındaki farkın uçurum olmadığını gördüm. Bütçem Max 700TL civarı ama o miktara da pek çıkmak istemiyorum biraz daha uygun fiyatlı bir şey bulmaya çalışıyorum.

Bunları buldum şu an. SSD'ler ve uyumlulukları hakkında pek bilgim yok bu yüzden sizlere danışıyorum. İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi forumlar. Laptop için bir ssd almayı düşünüyorum, biraz araştırma yaptım ve m2 ssd ile normal ssd arasındaki farkın uçurum olmadığını gördüm. Bütçem max 700tl civarı ama o miktara da pek çıkmak istemiyorum biraz daha uygun fiyatlı bişey bulmaya çalışıyorum.

Bunları buldum şuan. SSD ler ve uyumlulukları hakkında pek bilgim yok bu yüzden sizlere danışıyorum. İyi günler dilerim.
1- Laptopunda M2 SSD için slot var mı?
2- Bu markaların hiçbiri alınmaz. Bunlar büyük ihtimalle 3-5 aya elinizde kalır 😀
Bunu önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mu aradınız bunları? Hepsi birbirinden beter.

Samsung almak varken Hi-Level de Eşek James de alınmaz.

Ayrıca M.2 slotunuz var mı?

550 lira verdikten sonra indirimden Corsair MP510 ya da Adata XPG SX8200 PRO alın. Şu an bile 600-650 lira civarı ve ikisi de bu markalardan çok çok kaliteli. Benim kullandığım Samsung 860 Evo'yu da öneririm. Attığınız markalardan uzak durun.

Sakın ola Hi-Level almayın, bu kadar mı dandik ürünler üretirler. Eşek company hakkında bilgi sahibi değilim. WD marka bir SSD alın işinizi uzun yıllar görür.

Bu fiyatlara 970 EVO alabilirsin. Çin malı 960GB SSD için 720 TL çok. 400 TL falan olsa alabilirsin depolama amacıyla ancak çok bu fiyat.
Bunun da fiyatı uygunmuş. Laptopta M2 MVME slotu varsa benim attığım SATA model yerine bu alınabilir.

Bu fiyatlara 970 EVO alabilirsin. Çin malı 960GB SSD için 720 TL çok. 400 TL falan olsa alabilirsin depolama amacıyla ancak çok bu fiyat.
Kesinlikle bunu alın. Fiyatı bayağı iyi bence bu piyasada. Hatta ben bile bütçe ayırabilsem düşündüm de işte şu an alamam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı