Şu an bilgisayarım bu:
shop.asus.com
Oyunları gayet akıcı ve kaliteli bir şekilde oynayabiliyorum fakat depolama sorunları yaşıyorum. Şu an bilgisayarda Valorant ve Ranch yüklü ve 200GB alan boş; bu alana en fazla iki tane kaliteli oyun iniyor. Oyunun diyelim 60GB alanı olsa da 85GB alan gerekli falan dediği için. Bu yüzden.
Bunu almaya karar verdim laptopa hard diski USB'ye donusturen aparat ile bağlamayı dusunuyorum, öyle yaparak bu SSD'yi laptopa bağlayabilir miyim?
Çoğu kişi bilgisayarın hızı falan artar diyor da o çok umurumda değil.
Sizce yapmaya değer mi (eğer laptopa bağlanırsa) fazladan 500GB alan için?
(Oyunları bu SSD'ye atacağım)

ASUS ROG Strix G16 (G614JV-N3211-Gaming) Intel® Core™ i7 İşlemci 16GB RAM 512GB SSD RTX™ 4060 Gaming Laptop | ROG Strix | Laptops |
ASUS ROG Strix G16 (G614) Yepyeni Strix G16 ile daha yüksek oyun performansına hazır olun. 13. Nesil Intel® Core™ i7-13650HX İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4060 Dizüstü Bilgisayar GPU'su ile güçlendirililen Strix G16 ile en yeni oyunlarda rekabete öne geçmeye hazır olun. Özel bir MUX Anahtarı...

Oyunları gayet akıcı ve kaliteli bir şekilde oynayabiliyorum fakat depolama sorunları yaşıyorum. Şu an bilgisayarda Valorant ve Ranch yüklü ve 200GB alan boş; bu alana en fazla iki tane kaliteli oyun iniyor. Oyunun diyelim 60GB alanı olsa da 85GB alan gerekli falan dediği için. Bu yüzden.
Bunu almaya karar verdim laptopa hard diski USB'ye donusturen aparat ile bağlamayı dusunuyorum, öyle yaparak bu SSD'yi laptopa bağlayabilir miyim?
Çoğu kişi bilgisayarın hızı falan artar diyor da o çok umurumda değil.
Sizce yapmaya değer mi (eğer laptopa bağlanırsa) fazladan 500GB alan için?
(Oyunları bu SSD'ye atacağım)