Hi-Level 8 GB 2133MHz DDR4 RAM nasıldır?

• Konuyu başlatan Jadee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.348

Jadee

Femtopat
Daha fazla  
Hi-Level 8 GB 2133MHz DDR4 RAM almayı düşünüyorum. Anakartım bu MHz desteklediği için sizce iyi bir seçenek mi veya önerdiğiniz başka bir marka var mı? Hi-Level markasını öneriyor musunuz?

Hi-Level 8 GB 2133MHz DDR4 RAM almayı düşünüyorum. Anakartım bu MHz desteklediği için sizce iyi bir seçenek mi veya önerdiğiniz başka bir marka var mı? Hi-Level markasını öneriyor musunuz?
Bence 3000MHz RAM alın ileride anakart işlemci değiştirecek olursanız RAM'a masraf etmezsiniz.

Bence 3000MHz RAM alın ileride anakart işlemci değiştirecek olursanız RAM'a masraf etmezsiniz.

Hocam anakart desteklemiyor adam şimdi almak istiyorsa alsın. Fakat ben başka marka tercih ederim.

Hi-Level televizyonumuz vardı 8.ayında bozuldu, RAM'leri iyi midir bilmiyorum. Markalara baktım %90 Hi-Level var. Anakartının modelini söyleyebilir misin?

Hocam, tutulan bir marka değil. Benim rastladığım modelde SK Hynix çip vardı. Sadece çip ürünü sağlam yapmaz. Anakarta yüksek MHz takabilirsiniz. Sonuçta yine 2133 MHz olarak çalışır.

Hi-Level televizyonumuz vardı 8.ayında bozuldu, RAM'leri iyi midir bilmiyorum. Markalara baktım %90 Hi-Level var. Anakartının modelini söyleyebilir misin?
CASPER H110M4-C43 DDR4 SATA3 LGA 1151P
İşlemci ve anakart modelinizi atar mısınız?

Siz fazla para verip fakat kötü performans alsanız nasıl hissedersiniz?
CASPER H110M4-C43 DDR4 SATA3 LGA 1151P

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı