Hi-Level (8x2) 1333 MHz Alınır mı?

Furkan_Can

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523230954
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar linkte verdiğim RAM'i almalı mıyım sizce? 2 adet alacağım alırsam. Dual kullanacağım. GTX 1070 sisteme takılacak. Yorumlarınızı bekliyorum. (Fiyat olarak en uygun buydu)

Bir de alttaki linkte ki SSD Notebook için değil, değil mi? Masaüstü PC'ye alacağım.
1- Bütçeniz ne kadar ?
2- Disk 2,5’luk olduğundan dolayı hem notebooklara hem de desktoplara takılabiliyor.

1- Bütçeniz ne kadar ?
2- Disk 2,5’luk olduğundan dolayı hem notebooklara hem de desktoplara takılabiliyor.
1070 olan bir sisteme 1333MHz RAM önermiyorum, anakartınız nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın DDR3 destekliyorsa alınabilir fakat HI-Level rezil bir marka.
1- Bütçeniz ne kadar ?

1070 olan bir sisteme 1333MHz ram önermiyorum, anakartınız nedir ?
1333 MHz niye önermiyorsunuz? Render içinse bende önermiyorum.

Hmm teşekkür ediyorum arkadaşlar. Birazdan PC ye geçeceğim. O zaman başka bir ürün bulup linkini atarım. Ona bakarız :)

Edit: Şimdi baktım da aynısının 1600 Mhz olanları var fakat marka olarak önermem diyorsunuz. O halde vazgeçiyorum. Uygun Dual 8Gb RAM varsa yollarmısınız link. Bütçe olarak bir tasarı yok sadece en ucuzu olsun istiyorum. Çünkü monitör,ekran kartı vs. derken RAM'e pek para kalmadı ne kadar zorlayabilirim bütçeyi daha bilemiyorum.. :/

Son düzenleme:
Hmm teşekkür ediyorum arkadaşlar. Birazdan PC ye geçeceğim. O zaman başka bir ürün bulup linkini atarım. Ona bakarız :)

Edit: Şimdi baktım da aynısının 1600 Mhz olanları var fakat marka olarak önermem diyorsunuz. O halde vazgeçiyorum. Uygun Dual 8Gb RAM varsa yollarmısınız link. Bütçe olarak bir tasarı yok sadece en ucuzu olsun istiyorum. Çünkü monitör,ekran kartı vs. derken RAM'e pek para kalmadı ne kadar zorlayabilirim bütçeyi daha bilemiyorum.. :/
Sabah atsam olur mu ?

Teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınız için. Fikrimi değiştirdim. Bir kaç sene daha idare edip DDR4 sisteme geçeceğim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı