K Kadir999 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 715 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #11 Hi-Level almanızı önermem.
Cezalı Kilopat Katılım 6 Kasım 2017 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #12 Verdiğiniz kararı devam ettirmenizi tavsiye ederim. Yeni DDR3 almak yerine ileride DDR4 sistem edinmeyi beklemek uzun vadede sizi memnun edecektir
Verdiğiniz kararı devam ettirmenizi tavsiye ederim. Yeni DDR3 almak yerine ileride DDR4 sistem edinmeyi beklemek uzun vadede sizi memnun edecektir
Furkan_Can Hectopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523230954 5 Ocak 2018 #13 fatalstroke dedi: Verdiğiniz kararı devam ettirmenizi tavsiye ederim. Yeni DDR3 almak yerine ileride DDR4 sistem edinmeyi beklemek uzun vadede sizi memnun edecektir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben de aynı fikirdeyim. Zaten sistemi ileri yönelik kullanmak istiyorum
fatalstroke dedi: Verdiğiniz kararı devam ettirmenizi tavsiye ederim. Yeni DDR3 almak yerine ileride DDR4 sistem edinmeyi beklemek uzun vadede sizi memnun edecektir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben de aynı fikirdeyim. Zaten sistemi ileri yönelik kullanmak istiyorum