Hi-Level DDR2 800 Soğutuculu mu Kingston DDR2 800 2x2Gb mı?

Yer
Antalya/türkiye
Elimden geldiğince Türkçe kurallara uygun yazı yazsamda nedense hep 1-2 tane noktalama işareti kaçırıp 1 gün ceza yiyorum. :p
Sevgili Technopat üyeleri, ben eski bilgisayarımın Ram'ini yükselteceğim internetten bir sürü sitede Ddr2 Ram fiyatlarına baktım en uygun iki tane buldum ikisi de 115 TL birinde +kargo var 120 TL oluyor sizce hangisini alayım? Sanki Hi-Level daha iyi gibi ama marka bakımından karar sizin. sizce hangisi ?

Hi-level 4 Gb Ddr 2 800 Dual Kit ( 2x2g) Soğutuculu 16619318 - n11.com

2X2GB DDR2 800 MHZ KİNGSTON PC RAM SIFIR GittiGidiyor'da 103985049

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeni bir sistem toplamanızda fayda var. Zamanında bu konuda çok büyük bir hata yaptım. Ve bir miktar zarara girdim diyebilirim. Eski sisteminizi upgrade ile hiç uğraşmayın para biriktirip yeni bir sistem toplayiniz. Sizin açınızdan en sağlıklısı da budur.

Tabiki kingston.
birde şöyle bişi tavsiye edebilirim ddr-2 sıfır alacağına. 1066 mhz 2x2 soğutmalı versiyonları 2. el pazarında 100 ila 120 tl arasında satılıyor istersen onlarada bir bakmanı tavsiye ederim. link istersen özel mesaj at şuan hali hazır da 2 3 link var elimde.

Tabiki kingston. birde şöyle bişi tavsiye edebilirim ddr-2 sıfır alacağına. 1066 mhz 2x2 soğutmalı versiyonları 2. el pazarında 100 ila 120 tl arasında satılıyor istersen onlarada bir bakmanı tavsiye ederim. link istersen özel mesaj at şuan hali hazır da 2 3 link var elimde.
Özel Mesaj gönderebilmek için forumda en az 2500 mesajımız olması gerekmektedir. sen bana steamden at istersen. steam id oyun delici eklersen kabul ederim oradan özel mesaj atarsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı