Hi-Level Elite vs SanDisk SSD Plus

İkisi de kötü SSD.
Patriot gibi marka alınabilir.

Bütçeniz nedir?

Laptopumda EVO870 SATA SSD kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Aşırı derecede memnunum üstelik bir kere bile indirme yaparken kasma donma vb. sorunlarla karşılaşmadım. Önerebilirim.

DRAM'li ve düzgün diyebileceğin bir 500 GB SATA SSD bu fiyatlardaysa korkarım ki SATA dönemi bitmiştir.

Maalesef durum öyle hocam. 350TL'ye almıştım farkli bir SanDisk 240GB SSD'yi.

Bu zamanda artık M.2 desteği olmayan anakartlara dönüştürücü ile M.2 takmak çok daha mantıklı olmuş.

Maalesef durum öyle hocam. 350TL'ye almıştım farkli bir SanDisk 240GB SSD'yi.

NVMe ile benzer komponentler kullanılması büyük sıkıntı. Üretimleri azaldı, yeni modeller üretilmiyor ve tüm piyasa Gen5 için koşturuyor.

4 senede SATA, 2 senede Gen3'ler piyasadan silindi resmen. F/p oranları yerlerde sürünüyor. İyi ki HDD mekanik de bunlarla bağı yok.

3 tane hi-level SSD kullandım, 3'ünde de bir sıkıntı/ sorun yaşamadım. Vadettiği hızları da aldım. Sandisk markası da bana güvenilir gelmiyor.

3 tane hi-level SSD kullandım, 3'ünde de bir sıkıntı/ sorun yaşamadım. Vadettiği hızları da aldım. Sandisk markası da bana güvenilir gelmiyor.
Dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor Hi-Level SSD'lerin. SSD Plus ise kronik sorunlu. 3D Ultra gayet iyi. Markaya göre değil, modele göre alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…