Hi-Level RAM alınır mı?

Alper M.

Decapat
Yeni bir sistem toplayacağım, grafik tasarım ile uğraşıyorum. RAM olarak Hi-Level Markasını önerir misiniz? Alacağım ürün aşağıda. Ekran kartı olmayacak, AMD 2200G ile birlikte kullanılacak.
  • Hi-Level 2x8 3200 MHz RAM PC25600D4
Soğutucusu olmaması sorun değil. Çin'den sipariş vermeyi düşünüyorum. 1100TL geçmeyecek aynı özelliklerde RAM öneriniz var ise yazabilirsiniz.

Neden olmasın, RAM sonuçta. PSU, ekran kartı olsa anlarım kaliteli bir şeyler bak derim. RAM'de bir şey fark edeceğine ihtimal vermiyorum. CL'değeri de düşük olduktan sonra alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır. 2 sene önce Hi-Level'in DDR4 ramlerini almıştım. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı, gayet iyi performansi var.
Dip not: İntel sistem toplayacaksan Hi-Level al. Amd'de Ramlerin önemi biraz daha fazla. Uyum sorunlarının olma ihtimali AMD'de biraz daha çok.

Kesinlikle önermem. Çok daha iyileri var. Konun netleşmesi için birkaç kişi etiketleyeyim. @rtakak @Plyra @Oreki

Çok daha ucuz ve garantili değilse tercih etmeyin.
Sizinki böyle değil ve kesinlikle tercih etmeyin.
Ben o durumda olsa da tercih etmezdim
Siz de tercih etmeyin aman

i5 10400f var 730 var rtx 2060 alcaz 5 6 ay sonra ram bu Hi-Level 8gb 2666mhz Ddr4 Ram Ultra Serıes Hlv-pc21300d4-8g iyimidir prfms düşük olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…