Hi Level Ram Hataları

Onur Erkal

Hectopat
Arkadaşlar hi level marka rami aldığımdan beri bir türlü dertleri bitmiyor.
Memory hataları, durduk yere kapanmalar, mavi ekranlar, açılırken donma ne ararsanız var.
Vatana götürdüğümde "rami bizden almadınız ve parça uyumsuzluğu var" gibi saçma bir cevap aldım. İnternette araştırdım asus anakartlarda böyle bir sıkıntı oluyormuş ama memok tuşu sayesinde halloluyormuş.
Neyse memok sayesinde bu sorunu da aştım. Bilgisayar 1 hafta sorunsuz çalıştı. Sonra mavi ekran hataları, kapanmalar vb.
1333mhz de çalışıyor 1600 ayarlayınca donuyor ve açılmıyor(biosta). Tamam demiştim 1333 te idare ederim. Fakat o da olmadı. Hep hatalar alıyorum. Artık bezmiş durumdayım. Her seferinde hata almaktan bıktım ve garantiye göndermeyi düşünüyorum. O da olmazsa satacağım. İnanın çekilecek dert değil. Son çabalarım artık bir çözüm önerisinde bulunursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Başka belleklerle denersen, hatayı nokta atışıyla tespit edebilirsin.

Mavi ekranlar için C/Windows/Minidump içindekileri bize gönder.

Kardeşim RAM'ı değiştirecekler bal gibi. Vatan Hi Level satıyor mu ki ? Nerden aldıysan alacaklar burada çözüm bulunur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…