Hi-Level RAM sistemle uyumlu olur mu?

Ahmet'S

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
Meslek
Öğrenci
Anakart
h110m4 c2h
İşlemci
İ7-6700
Crucial 8 GB 2133MHz RAM'im var. Ekleme yapmak istiyorum. Hi-Level 8 GB 2400MHz RAM alacağım. 16 GB yapmak istiyorum. Bir sorun çıkar mı? Anakartım 2400MHz RAM destekliyor.

Sevgili Ahmet lütfen cpu z programı üzerinden memmorry ve spd kısmını atabilir misin ?
ram cl değerleride uyumlu ram seçimi yapalım çift kanal çalıştıralım.

Şunu yapsanda çok iyi olur ram üzerindeki etiketin resmini çekip atsan birebir aynı ram mi sipariş versen.

O RAM'i aldığın sürece her türlü çalıştırabilirsin herhangi bir problem yaşamazsın.

Bu nasıl bir güven hocam? Millet boşuna mı her gün on tane RAM konusu açıyor?
Evet boşuna açıyor.

Arkadaş 2133 kullanıyorum diyor. 2133 JEDEC standartı olduğu için piyasadaki her RAM ile kullanabilir. O yüzden problem yaşamayacak.

Sevgili Ahmet lütfen CPU Z programı üzerinden memmorry ve SPD kısmını atabilir misin?
RAM CL değerleride uyumlu RAM seçimi yapalım çift kanal çalıştıralım.

Şunu yapsanda çok iyi olur RAM üzerindeki etiketin resmini çekip atsan birebir aynı RAM mi sipariş versen.

Crucial 8 GB DDR4-2133 RAM'im bu çoğu dizüstü RAM'i olarak çıkıyor masaüstü bulamadım. Ayrıca şu an iş yerindeyim. Buradan atamayacağım CPU Z bilgilerini. Eve dönünce etiketler atarım.

Evet boşuna açıyor.

Arkadaş 2133 kullanıyorum diyor. 2133 jedec standartı olduğu için piyasadaki her RAM ile kullanabilir. O yüzden problem yaşamayacak.

Ya işte 2133MHz'lik RAM'im var 8 GB daha ekleyeceğim 16 GB yapacağım amacım bu fakat bir sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial 8 GB DDR4-2133 RAM'im bu çoğu dizüstü RAM'i olarak çıkıyor masaüstü bulamadım. Ayrıca şu an iş yerindeyim. Buradan atamayacağım CPU Z bilgilerini. Eve dönünce etiketler atarım.

Ya işte 2133MHz'lik RAM'im var 8 GB daha ekleyeceğim 16 GB yapacağım amacım bu fakat bir sorun çıkar mı?
Hayır herhangi bir sorun çıkartmaz. Çünkü dediğim gibi 2133 MHz JEDEC standartı. Yani her RAM elindeki RAM ile 2133 MHz'da çalışır. Arkadaşların dediklerine bakma istediğin RAM'ı alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı