Carnower Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #1 Merhaba dostlar, şu an elimde aynı özelliklere sahip iki RAM var. Biri Hi-Level marka diğeri SK Hynix marka. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2020
Merhaba dostlar, şu an elimde aynı özelliklere sahip iki RAM var. Biri Hi-Level marka diğeri SK Hynix marka. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 1 Nisan 2020 #2 SK Hynix uzun süredir bellek üreten bir firma. Çoğu firmaya da OEM olarak dağıtım yapıyor. SK Hynix tercih ederdim ben.
SK Hynix uzun süredir bellek üreten bir firma. Çoğu firmaya da OEM olarak dağıtım yapıyor. SK Hynix tercih ederdim ben.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 1 Nisan 2020 #3 Geçen yılın mart ayı civarı elime geçti. İki adet var. Taş gibiler. HP mini bilgisayardan çıkartıldılar. Bu tip firmlara RAM satan bir firma Hynix. Ben olsam onu seçerdim.
Geçen yılın mart ayı civarı elime geçti. İki adet var. Taş gibiler. HP mini bilgisayardan çıkartıldılar. Bu tip firmlara RAM satan bir firma Hynix. Ben olsam onu seçerdim.