Hi-level RAM'in MHz'si Çok Düşük

Dranzer

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, yaklaşık olarak 5 yıllık RAM'ler kullanıyorum. İleride değiştiricektim. Bunca zaman idare ediyordu ama sorun çıkarmaya başladı galiba. Hi-level 2 GB 1333MHz DDR3. Kingston 4GB 1333MHz RAM'lar mevcut. Çoğu oyunda RAM kullanımı %90'ları geçiyor. Arada oyunlar takılıyor 2-5 saniye. Geçen gün mavi ekran olarak "memory management" hatası verdi. Bende memtest indirdim. Sonuçlar böyle. Hi-level MHz çok düşük 384MHz. Galiba sorunlar var ?
@Recep Baltaş

2017-11-27 20-23-09.JPG

2017-11-27 20-15-21.JPG

Bellek modüllerini tek tek takıp testi gerçekleştirip arızalı olan belleği tespit edin.

Deneyip, sonuçları paylaşacağım.

Bellekler arızalı. Hi-Level zaten tavsiye etmediğim bir markadır. Uzak durmakta fayda var.

2 belleğinde arızalı olma ihtimali var mı? Biri kingston.

Bellek modüllerini tek tek takıp testi gerçekleştirip arızalı olan belleği tespit edin.

Bellekler arızalı. Hi-Level zaten tavsiye etmediğim bir markadır. Uzak durmakta fayda var.

Bellekleri tek tek takıp testi gerçekleştirdim. Sorun 2gb Hi-level bellekte. Bellek tavsiyeniz var mı ?
1333 mhz ile 2133mhz arasında render vb. olayların dışında çok fark olur mu ? Diğer sağlam bellek 1333mhz. Değiştirmişken 2133mhz mi yükselteyim ? Fiyatlarda epey pahalı.

DDR3 olan sisteme sadece DDR3 bellek takabilirsin. Piyasadaki 2133 MHz base frekansına sahip tüm bellekler DDR4 bellek mimarisini kullanır. Sadece sağlam olan belleğinizi takıp CPU-Z yazılımının SPD kısmının ekran görüntüsünü burada paylaşın. Var olan belleğinize uygun bir RAM almak zorundasınız.

DDR3 olan sisteme sadece DDR3 bellek takabilirsin. Piyasadaki 2133 MHz base frekansına sahip tüm bellekler DDR4 bellek mimarisini kullanır. Sadece sağlam olan belleğinizi takıp CPU-Z yazılımının SPD kısmının ekran görüntüsünü burada paylaşın. Var olan belleğinize uygun bir RAM almak zorundasınız.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 163
Birde ek olarak bir şey sormak istiyorum. Ramler'i takarken dikkatimi çekti. Bunlar yamulmuş mu, yoksa öyle mi ?

1.jpg

2.jpg
3.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı