S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 15 Eylül 2022 #11 Ramazan 42 dedi: Bir de RAM bir sorun olup olmadığını anlamak için bir program filan var mı? Genişletmek için tıkla... Memtest86 programı ile test edilebilir. RAM boyutuna göre test süresi uzayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ramazan 42 dedi: Bir de RAM bir sorun olup olmadığını anlamak için bir program filan var mı? Genişletmek için tıkla... Memtest86 programı ile test edilebilir. RAM boyutuna göre test süresi uzayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ramazan 42 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #12 Silinen üye dedi: Memtest86 programı ile test edilebilir. RAM boyutuna göre test süresi uzayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben uygulamayı yükleyip direk flasha atsam olur mu o ilk başta yaptıyı programı kulanmayıp.
Silinen üye dedi: Memtest86 programı ile test edilebilir. RAM boyutuna göre test süresi uzayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben uygulamayı yükleyip direk flasha atsam olur mu o ilk başta yaptıyı programı kulanmayıp.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 15 Eylül 2022 #13 Ramazan 42 dedi: Ben uygulamayı yükleyip direk flasha atsam olur mu o ilk başta yaptıyı programı kulanmayıp. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. Videoda yapılanları uygulamanız en sağlıklısı.
Ramazan 42 dedi: Ben uygulamayı yükleyip direk flasha atsam olur mu o ilk başta yaptıyı programı kulanmayıp. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. Videoda yapılanları uygulamanız en sağlıklısı.
Ramazan 42 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #14 Silinen üye dedi: Nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. Videoda yapılanları uygulamanız en sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... Recep abi güzel anlatıyoda azıcık karmaşık anlatıyor bu arada çok sağ ol kardeşim yardım etiğin için hayırlı akşamlar.
Silinen üye dedi: Nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. Videoda yapılanları uygulamanız en sağlıklısı. Genişletmek için tıkla... Recep abi güzel anlatıyoda azıcık karmaşık anlatıyor bu arada çok sağ ol kardeşim yardım etiğin için hayırlı akşamlar.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 15 Eylül 2022 #15 Ramazan 42 dedi: Recep abi güzel anlatıyoda azıcık karmaşık anlatıyor bu arada çok sağ ol kardeşim yardım etiğin için hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, size de iyi akşamlar.
Ramazan 42 dedi: Recep abi güzel anlatıyoda azıcık karmaşık anlatıyor bu arada çok sağ ol kardeşim yardım etiğin için hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, size de iyi akşamlar.
Ramazan 42 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #16 Silinen üye dedi: Bir şey değil, size de iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Selamunaleyküm ben RAM almak yerine Kingston RAM taksam uyumsuzluk yapar mı RAM alacaktım fiyatları çok uçuk.
Silinen üye dedi: Bir şey değil, size de iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Selamunaleyküm ben RAM almak yerine Kingston RAM taksam uyumsuzluk yapar mı RAM alacaktım fiyatları çok uçuk.