Hi-Level SATA 3 M.2 SSD iyi midir?

Çok haklısınız.
@metecec123 hiç Level'ı savunuyorsanız neden konu açtınız ki?

Oynadığım oyunda haritanin hızlı yüklenmesi, birinci olarak oluşum kurmam gerekiyor ve bunu Hi Level SSD bana sağlıyor Parti tutar gibi marka tutmaya devam et, yorumların o kadar gereksiz ve mantıksız ki olayın ne olduğunu bile anlamıyorsun. Sata SSD ile Nvme SSD'yi kıyaslayacak kadar olaydan uzaksın. İsteyen DRAM'li yeterli bir SSD olan Kioxia'yi alabilir, okuma ve yazma hızı yüksek isteyen kişilerde Hi Level SSD'yi değerlendirebilir.

1000 MB okuma hızı hiçbir şey değiştirmez. Bozuk SSD'n le otur sen isteyen kalitelisini alır.

Hız isteyen en azından şöyle bir şey baksın. DRAM yok ama kötü bir SSD değil yine idare eder.

Konunun temel içeriğine gelecek olursak bu SSD'ye windows kuracaksanız kötü bir karar vermişsiniz. Fakat içerisine bilgi depolamayacağım, sadece oyun kuracağım ve yüksek hız benim için önemli mantığıyla aldıysanız SSD işinizi fazlasıyla görecektir. @metecec123

Hocam karıştı herhalde ben Kioxia savunuyorum.

Zamanla düşebiliyor ve DRAM SSD'yi koruyor boş yazma ve okumalara karşı.

Yani şu anda okuma yazma hızları gayet 3300 MB 3500 MB veriyor ama ileride düşer mi yani.

Ben SSD içine windowsda kurdum ama indirilen PDF falan HDD de sadece oyun kuruyorum bir de basit uygulamaları.

1 yıl içerisinde ne kadar düşer hızı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…