M mertbaba1114 Kilopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, 1-2 gün önce Hi-Level 120GB SSD aldım. Aldıktan sonra test yaptığımda sonuçlar resimlerdeki gibi oldu. Neden 2 test arasında bu kadar fark olduğunu anlayabilmiş değilim. Yardımlarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri CRYSTAL.png 10,8 KB · Görüntüleme: 69 ATTO.png 14,1 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba arkadaşlar, 1-2 gün önce Hi-Level 120GB SSD aldım. Aldıktan sonra test yaptığımda sonuçlar resimlerdeki gibi oldu. Neden 2 test arasında bu kadar fark olduğunu anlayabilmiş değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 8 Eylül 2020 #2 Bir de şu yazılım ile test yapın. AS SSD Benchmark With AS SSD Benchmark you can determine your SSD drive's performance by conducting several specific tests. www.techspot.com
Bir de şu yazılım ile test yapın. AS SSD Benchmark With AS SSD Benchmark you can determine your SSD drive's performance by conducting several specific tests. www.techspot.com
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2020 #3 Keşke araştırıp alsaydınız. Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri - Technopat Sosyal
M mertbaba1114 Kilopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #4 @Lux ultisi kullanan kedi testlerin ikiside eşzamanlı yapıldı. Benim sorum iki test programındada neden farklı sonuçlar çıkıyor? 292469 dedi: Bir de şu yazılım ile test yapın. AS SSD Benchmark With AS SSD Benchmark you can determine your SSD drive's performance by conducting several specific tests. www.techspot.com Genişletmek için tıkla... Crystalmark'taki sonuca yaklaşık değerler çıktı.
@Lux ultisi kullanan kedi testlerin ikiside eşzamanlı yapıldı. Benim sorum iki test programındada neden farklı sonuçlar çıkıyor? 292469 dedi: Bir de şu yazılım ile test yapın. AS SSD Benchmark With AS SSD Benchmark you can determine your SSD drive's performance by conducting several specific tests. www.techspot.com Genişletmek için tıkla... Crystalmark'taki sonuca yaklaşık değerler çıktı.