Çözüldü Hi-Level Ultra 120GB SSD Nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

memo89

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemim;

• Zalman Z5 Plus kasa
  • Everest EPS-5500 500 watt PSU
  • ASUS A55bme anakart
  • AMD A8 5600k işlemci
  • Cooler Master Hyper 103 soğutucu
  • Sapphire R7 260X ekran kartı
  • 1 TB WD Blue 7200 RPM hard disk

Bu sistemin tek eksigi SSD olduğundan Hi-Level Ultra 120GB SATA3 550-530MB/s bu SSD'yi N11 sitesinden kupon indirimimle ayrıca 8 GB flash belllek hediyesi ile 113 TL sipariş verdim. Bu SSD nasıl? İş görür mü sayın arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şimdi alakası yoktur belki ama yine de bilgilendireyim. Zamanında ben bilgisayarcıda çalışırken mavi ekran yüzünden çok kasa geliyordu, hepsi de Hi-Level marka RAM yüzünden oluyordu.
Okuma ve yazma hızına bakarsan iyi gözüküyor. Ben SanDisk Ultra II 120GB 550MB-500MB/s SATA 3 SSD (SDSSDHII-120G-G25) aldım idare eder gibi.

Şimdi alakası yoktur belki ama yine de bilgilendireyim. Zamanında ben bilgisayarcıda çalışırken mavi ekran yüzünden çok kasa geliyordu, hepsi de Hi-Level marka RAM yüzünden oluyordu.

Çözüm
Aynen öyle. RAM'leri test etmeden getirirler pazara. Müşteri üstünde test ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…