Hi-Res özelliği nasıl kullanılıyor?

XwrosaX19

Decapat
Daha fazla  
Ben bir kulaklık aldım Hi-Res özelliği olduğu yazıyor. Hi-Res özelliğini nasıl kullanabilirim? Mobilde Dolby Atmos ile mi kullanmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz Hi-Res ise telefonun Bluetooth modülünün desteklemesi lazım. Kablolu Hi-Res ise telefonda ses çipi olması lazım. (tam manasıyla verim almak için.)

Destekleyip desteklemediğini nasıl öğreneceğim bir de direk dobly Atmosdan oluyor mu?

Ürün dokümantasyonunda 3.5mm jack üzerinden ve kablosuz Hi-Res desteği olduğu belirtilmiş.

Hi-Fi özelliği var dobly Atmos sekmesinde onu diyorsan her kulaklıkta orayı açınca ses yumusuyor gibi 10 TL'lik olanda da oluyor.

Hi-Fi özelliği var dobly Atmos sekmesinde onu diyorsan her kulaklıkta orayı açınca ses yumusuyor gibi 10 TL'lik olanda da oluyor.
Hayır ondan bahsetmiyorum mi.com sitesinde yazandan bahsediyorum. Telefon ile Hi-fi ses almak mümkün değil dac adaptörü lazım onun için. Sizin bahsettiğiniz basit bir EQ ayarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…