Hi2Games Güvenilir mi?

ilk defa duyuyorum fiyatları oldukca ideal tutmaya çalışmışlar ama emin olamadım..

Adını bende ilk defa oldum. Ben olsam güvenmezdim 70 TL bir oyun neden kampanyasız 48 TL değerinde satılsın. Ama yinede sen bi araştır.

Site güvenilir 3 tane alışveriş yaptım herhangi bir sorun olmadı. Bir bottan size arkadaşlık isteği geliyor, kabul ediyorsunuz sonra hediye olarak size davet atıyor.

Steam hediye isteği;

Bir de galiba Türk sitesi.

Yeni bir site oldukları için tanınmak adına ucuz satıyorlar.

Bu siteden steam cüzdan kodu alan var mı? 250 TL'lik okdu 232.5 TL'ye satıyorlar. Acaba güvenilir mi?

Ziyaretçi yorumlarını pek ciddiye almayın. Sitenin çalışanları alışveriş yapmış gibisinden bir paylaşım yapabilir. Arkadaşın verdiği resimlerde bunu biraz olsun destekliyor. Kimse bu konuya gelip böyle böyle satın aldım. Ekran görüntüsüne kadar paylaşacağını düşünmüyorum. Sahtekar bir site olabilir.
Hi2games.com Şikayet ve Kullanıcı Yorumları | Şikayetvar

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak az önce 12,11TL gibi bir fiyata Rust oyununu aldım. Ödemeyi yaptıktan 5 dakika sonra arkadaş ekleyip hediyeyi gönderdiler. İlerleyen süreçte bir sorun yaşarsam tekrar düzenlerim yazıyı.

Konuyu ben de hortlatıyorum. Site bana pek güvenilir gibi gelmedi. Sorun yaşayan var mı buradan oyun alıp da?

Konuyu ben de hortlatıyorum. Site bana pek güvenilir gibi gelmedi. Sorun yaşayan var mı buradan oyun alıp da?
Oyun gruplarında ve şikayet varda birçok şikayet görmüştüm. Ben oyun alırken steamden epinevreni.com'u kullanıyorum fiyatları gayet makul ve ilgililer faturada kesiyorlar. Diğer platformlar için de oynasana ı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…