Müşteri temsilcisine bu soruyu sorduğumda, cevap veremeyeceğini söyledi. Bayağıdır bu siteden alışveriş yapıyorum, 1 defa gecikme dışında hiç sorun yaşamadım. 700 TL'lik VP'yi 555 TL'ye indirmişler, aldım onu fakat nasıl böyle ucuza satıyorlar?
Hi2Games'ten 4500 TL'lik alışveriş yapmışımdır hiçbiri yalan geçersiz çıkmadı.Valla onu bilmem ama site genelde geçersiz/yalan kod yolluyor ve yardımcı olmuyor İDİ. Arkadaşıma çok denk gelmişti bu.
Gerçi bazı fiyatlarda çok da fark yok ki. Riot'a göre ucuzluğu mu sordun?
Alacaksan Valorant Points Satın Al | Valorant VP Satın Al - Klasgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı buradan al.
Hiç bilmiyorum, arkadaşıma denk gelmişti ve ben de buraları tercih etmiyorum. Saçma sapan adları var zaten.Hi2Games'ten 4500 TL'lik alışveriş yapmışımdır hiçbiri yalan geçersiz çıkmadı.
Önceden İtemSatış bundan daha ucuzdu fakat bu yeni zamlarla birlikte daha ucuz olmuş. Geri döneceğim Hi2Games'eHiç bilmiyorum, arkadaşıma denk gelmişti ve ben de buraları tercih etmiyorum. Saçma sapan adları var zaten.
Olabilir. Hi2Games'in çirkin işlerin içinde olacağını sanmam. Kaç yıldır kullanıyorum.Sadece hi2games değil piyasadaki bir çok E-Pin sitesi bu fiyata yakınlarda satıyor 555-580TL arası, bu siteler kodları direkt Riot Games panelinden satın alıyorlar. Yani son kullanıcı olarak sana 555 TL ye veriyorsa kendileri daha ucuza bu kodu ürettiriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.